Eggen trekkes inn i knallhard RBK-evaluering

Styreleder: - Det er både plusser og minuser.

SUKSESSTRENER: Nils Arne Eggen har tatt gull etter gull med Rosenborg. Nå sliter trønderne, og Eggen skal igjen kobles tettere på prosessene på Lerkendal. Foto: AFP / NTB Scanpix
SUKSESSTRENER: Nils Arne Eggen har tatt gull etter gull med Rosenborg. Nå sliter trønderne, og Eggen skal igjen kobles tettere på prosessene på Lerkendal. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rosenborg har ikke hatt ønskede framganger under Jan Jönsson. Nå vil styrelederen ha tettere dialog med tidligere trener Nils Arne Eggen.

- Han er et kompetansesenter. Det er ikke unaturlig at han blir trukket inn i evalueringen vi skal igjennom, sier Ivar Koteng, styreleder siden januar.

Med én runde igjen av Tippeligaen, styrer Rosenborg mot bronse. Det samme tok de i fjor, og det er ikke godt nok for en klubb med totalt 22 seriemesterskap.

Deler av supportergruppa rasler med sablene. Trener Jan Jönsson blir pekt ut som syndebukk.

- Resultatene i seg selv er ikke så forferdelige. Men jeg liker ikke hvordan vi opptrer som lag, og måten vi taper på, sier Koteng til Dagbladet.

- Vi har også vunnet for få hjemmekamper.

Styremøte Koteng akter å handle raskt, framfor å se misnøyen spre seg i turbofart. På et ekstraordinært styremøte i dag vil sportslig leder Erik Hoftun legge fram en handlingsplan for hvordan Rosenborg skal ta gull igjen.

- Overordnet er det som skjer i klubben mitt og styrets ansvar. Det er store krav i Trondheim. Nå skal det jobbes på spreng, slik at vi er fit for fight til neste sesong, sier Koteng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer