Eggen ute i tre måneder

Dan Eggens kneskade er så alvorlig at han blir borte fra fotballen i tre måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lørdag ble han skadet i bortekampen mot Real Madrid, og mandagens MR-undersøkelse var lite oppløftende for Alaves-stopperen. Røntgenbildene viste at bakre korsbånd, indre leddbånd og den ytre menisken i høyre kne er skadet.

- Det var legens første dom, men han skal se på bildene mer nøye tirsdag. Uansett går landskampene mot Ukraina og Hviterussland, de to siste seriekamper og oppkjøringen til neste sesong fløyten. Surt, men jeg har vært borti det samme tidligere. Da har jeg klart å komme tilbake, sier Eggen optimistisk til NTB.

Han er operert i samme kne tidligere. Hadde det framre korsbåndet røket ville situasjonen vært langt verre.

- Litt kritisk

- Legen sa jeg hadde vært heldig, tross alt. Det kunne fort blitt et år på sidelinjen hvis jeg hadde måttet gjennomgå en operasjon til. Nå slipper jeg heldigvis unna med en skinne og trolig et opptreningsprogram, fortsetter Eggen som ser faren ved ikke å få med seg oppkjøringen som starter i juli.

- Det er litt kritisk. Alltid vanskelig å spille seg inn på et lag som har «satt seg» til seriestart, men det går an. Jeg har gjort det før og skal klare det igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer