Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eggen valgte Moss

Fotballtrener Knut Torbjørn Eggen har bestemt seg, og velger å bli i eliteserieklubben Moss framfor å dra over kjølen til Helsingborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han har brukt helga til å betsemme seg, og i dag skrev han under en ny kontrakt med Østfold-klubben. Den varer til år 2002, men skal vurderes året før. Lønnsmessig er i kontrakten stort forskjellig fra det den er i dag, men dersom Moss kan vise til gode resultater i årene framover vil det dryppe en del på bonuser på treneren.

Eggen selv begrunner avgjørelsen med at han føler seg trygg i Moss, både på banen og i privatlivet. Barna og kona har etablert seg med venner og i skolemiljøet. Det har talt mye for den endelige avgjørelsen.

Spillerene i Moss er svært fornøyde med at treneren deres ikke forlot klubben. Da avgjørelsen ble kjent sto jubelen i taket.

Knut Torbjørn Eggen, som er sønn av Rosenborg-trener Nils Arne Eggen. Far rådt sønnen til å søke nye impulser i utlandet, men Knut Torbjørn, som har ledet Moss i tre sesonger, fulgte ikke fars råd denne gang. Innsatsen hans for klubben har tydeligvis imponert klubbledelsen. Da det ble kjent at han hadde fått tilbud fra Sverige, var ikke ledelsen sen med å tilby en ny og bedre kontrakt for å beholde trener Eggen.