Eggen ventet på RBK-nedturen

Lider med laget.

(Dagbladet.no): Nils Arne Eggen er en av medhjelperne til trener Per Joar Hansen i Rosenborg. I et intervju med Adresseavisen kaller gamletreneren seg «medansvarlig» for den elendige seriestarten.

Samtidig røper han at RBK-svikten ikke kommer overraskende på ham.

- Jeg har i grunnen ventet i flere år på at noe skulle skje, at det skulle komme en sånn nedtur. Vi har vært dyktige til å gjenskape prestasjoner her i klubben. Det er langt vanskeligere enn å skape dem første gangen. Vi har gjort det år etter år etter år... Trøndere må venne seg til at det kommer periodiske nedturer, sier Eggen til avisa.

I mellomtida er det tungt å være rosenborger, også for gamlefar Eggen.

Han mener at trønderne må bli vant til at RBK ikke alltid topper Tippeligaen.

- Det er klart jeg lider, som alle andre her, med at vi ikke presterer. Men vi trenerne må se bak det som skjer. Vi må jobbe med oppgaver som gjør oss bedre. Og dessuten, og det har med forventninger å gjøre, tror jeg Trondheim må lære seg til å senke trivselsterskelen sin litt. Det e\' itjnå tre som veks inn i himmel\'n, sjø, sier Eggen til avisa.

Og la det være sagt: Nils Arne Eggen tror fortsatt på seriegull for Rosenborg denne sesongen.

EGGEN INNRØMMER: RBK-assistent Nils Arne Eggen håper laget spiller på seg selvtillit. Og at RBK fikser de 1000 tingene som gir suksess. Foto: SCANPIX
EGGEN INNRØMMER: RBK-assistent Nils Arne Eggen håper laget spiller på seg selvtillit. Og at RBK fikser de 1000 tingene som gir suksess. Foto: SCANPIX Vis mer