Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eggen vil beholde Rush

Nils Arne Eggen vil gjerne kjøpe Sigurd Rushfeldt, men har ikke råd. I helga drar Rushfeldt og agent Rune Hauge til Østerrike og Austria Wien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg reiser til Wien sammen med Hauge i helgen. I utgangspunktet er jeg positiv til en utleieordning, sier Sigurd Rushfeldt til VG.

Ifølge Rushfeldts er også hans eier Racing Santander også det. Rushfeldt har vært leid ut til Rosenborg, men trønderne har ikke råd til å kjøpe fri Rushfeldt som har en prislapp på rundt 25 millioner mener VG å vite.

- Vi er i dialog med Santander, men de forlanger mye, sier Nils Arne Eggen til Adresseavisen.

Men Rune Bratseth sier at det å få Rushfeldt tilbake til Lerkendal er noe man nesten ikke kan tenke på. Prisen er for høy til at Rosenborg kan gjøre seg forhåpninger om at «Rush» blir. Leieavtalen med Racing Santander går ut om en måned. Da må Rushfeldt tilbake til Spania om ikke RBK får til en avtale, eller Rush kan bli solgt eller leid ut til andre som kan betale mer enn RBK.

(NTB)

Hele Norges coronakart