Eggen vil til utlandet

Trondheim: Nils Arne Eggen utelukker ikke at han trener en utenlandsk toppklubb neste sesong. - Jeg er lei av snøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Beslutningen om et sabbatsår fra sjefstillingen i Rosenborg står fortsatt ved lag, og Eggen vil garantert ikke trene noen annen norsk klubb. Men utlandet blir stadig mer fristende.

- Ikke minst på grunn av Karin, kona mi. Hun har levd på mine premisser i alle år, og jeg vet at hun kan tenke seg en periode i et annet land. Jeg er lei av snø jeg også, forteller Eggen.

Han har ikke mottatt noen konkrete tilbud, men innrømmer at det har kommet enkelte telefoner. Det er imidlertid mye som skal stemme før Eggen pakker kofferten.

Porto dårlig

Onsdagens 2-0-oppvisning mot Porto har garantert ikke gjort Eggen mindre interessant for klubber i Europa. Men selv understreker han at Porto ikke var noen stor motstander.

- Porto er dårligere enn i fjor, og det er rart at de var så dårlig forberedt på forholdene. Treneren var overrasket over absolutt alt, og stjernen Jardel dukket opp i gule ridestøvler. Da har man ikke vært mye hjemmefra!

Eggen fastslo direkte etter kampen onsdag at 12 poeng minst holder til kvartfinale, som en av de to beste gruppetoerne. Dagen derpå var ikke RBK-treneren like sikker, men han er fremdeles optimist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer