Eggen vraket av Lyn

Dan Eggen og Alaves møter Rosenborg i UEFA-cupen torsdag. Midtstopper Eggen er spent. - Jeg har ikke sett Rosenborg i aksjon på flere år, sier Eggen til Dagbladet.no. I dag klokka 15.30 møter du Dan Eggen på nettet.

En av leserne lurte på om det stemte at Lyn en gang i tiden vraket Dan Eggen.

- Ja, jeg hadde akkurat fylt 17 da kom jeg ikke med i Lyns a-stall, men jeg kom med på Ready i 3. divisjon, svarte Eggen.

Eggen liker heavyrock. Det har tydeligvis mange fått med seg. Mange lesere kom med gode tips om aktuelle band, og noen ville ha Eggens anbefalinger. Rune ville vite om Eggens tre beste opplevelser på Roskildefestivalen.

- Den beste var Neil Young for rundt åtte år siden. Det er en drøss som kommer rett bak. Faith No More er nok nummer to, også det er åtte-ni år siden. Living Colour i 1990 var også bra, svarte Eggen.

En annen leser lurte på om Eggen kunne tenke seg en framtid som skihopper. Forslaget ble kontant avslått av Alaves-stopperen.

- Jeg var med i Hemings klubbmesterskap i hopp da jeg var 12 år. I prøveomgangen datt jeg. Jeg hoppet ni meter i førsteomgang. Det nest korteste var vel rundt 15 meter. Noen hoppkarriere er nok tvilsomt, svarte Eggen.

<B>NORSK MØTE:</B> Lørdag tok Dan Eggen hånd om Valencias John Carew. Torsdag skal han passe på RBK-angrepet.