Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Egil burde ha fått bonus

Trenerne tjener ikke på norske VM-gull.

LAGSKAPEREN: Marit Bjørgen vurderer å gi trener Egil Kristiansen en bit av sin egen bonus - dersom det blir Kollen-gull. Foto; Tormod Brenna / Dagbladet
LAGSKAPEREN: Marit Bjørgen vurderer å gi trener Egil Kristiansen en bit av sin egen bonus - dersom det blir Kollen-gull. Foto; Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Landslagsledelsen i langrenn får ingen bonusutbetalinger hvis Marit Bjørgen og co. gjør suksess under VM på ski i Holmenkollen.

- Nei, det er ikke ekstra bonus hvis det blir VM-suksess. Foreløpig har ikke det vært noe tema, sier sportssjef Åge Skinstad, som heller ikke har noen bonusordning, til Adresseavisen.

Bjørgen mener trenerne fortjener en bit av gullbonusen.

- Egil Kristiansen (landslagstrener for kvinnene) burde ha fått bonus. Han er absolutt delaktig i suksessen. Det er han som har skapt dette laget. Kanskje han skal få litt av min bonus, sier Bjørgen.

Kristiansen selv har et avslappet forhold til at han ikke får ekstra økonomisk belønning hvis de norske løperne gjør det bra.

- Det har ikke vært veldige diskusjoner rundt det. Jeg har ikke tenkt veldig mye på det. Det er ikke for pengene jeg har denne jobben, sier Kristiansen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!