Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Egil Kristiansen presentert som skiskyttertrener

Fra langrenn til skiskyting.

NY JOBB: Egil Kristiansen ble som ventet presentert som Norges nye herretrener i skiskyting tirsdag. Med seg i jobben får han franske Siegfried Mazet. Foto: Hans Arne Vedlog   / Dagbladet
NY JOBB: Egil Kristiansen ble som ventet presentert som Norges nye herretrener i skiskyting tirsdag. Med seg i jobben får han franske Siegfried Mazet. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Egil Kristiansen ble som ventet presentert som Norges nye herretrener i skiskyting tirsdag. Med seg i jobben får han franske Siegfried Mazet.

Mazet har vært en av hovedmennene bak Marcin Fourcades suksess.

Kristiansen sluttet nylig som landslagstrener for Norges kvinnelige langrennsløpere, etter å ha stått bak 47 OL- og VM-medaljer i løpet av ti år. Mandag meldte TV 2 at Kristiansens neste utfordring er å føre Norges suksessrike mannlige skiskyttere til nye triumfer.

Stian Eckhoff og Steinar Mundal fortsetter som trenerduo for kvinnelandslaget, mens Geir Ole Steinslett er trener for kraftsenter og landslagene for begge kjønn.

- Dette er et spennende team som vi er ydmyke og glade for å ha med oss. Vi tror at disse trenerne kan ta det gode arbeidet over flere år videre, samtidig som de kan tilføre nye tanker og ideer, sier idrettssjef Morten Aa Djupvik i en pressemelding.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!