Egil senket favorittlaget

LIVERPOOL (Dagbladet): Liverpool- Southampton 2- 3. - Litt for jævlig dette her. Jeg er jo gammel Liverpool-fan, sier Egil Østenstad (25) - og gliser bredt. Nordmannen brukte en knapp omgang på å mørbanke Liverpools stopperduo, før han bredsidet inn 2- 1, og spilte fram David Hirst til 3- 1.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Østenstad var alt Robbie Fowler ikke gadd, og alt Liverpools nye supermann, Michael Owen, ikke maktet:

Arbeidsom, sterk - og da sjansen bød seg: Uhyre effektiv.

- David (Hirst) og jeg snakket om at det kom til å dukke opp en eller to sjanser til slutt, sier Østenstad.

Det dukket opp fire digre. Og samtlige med Østenstad som siste eller nest siste mann på ballen. Legg til Southamptons mål på straffespark før pause, så er totalsummen fem sjanser. Liverpool endte på ni - seks av dem før pause.

Litt usikker

Hirst og Østenstad brukte alt de hadde av muskler og arbeidsmoral i duellene mot Liverpools stopperpar Phil Babb og Dominic Matteo. Mot slutten fikk de belønninga de pratet om underveis.

- De er litt andre stoppertyper enn dem vi møter for eksempel i Arsenal. Der løper de igjennom oss. Mot Liverpool er det litt enklere å ta imot, og holde på, ballen, forklarer Østenstad.

Han startet på benken sammen med blant andre Matthew Le Tissier, men erstattet en skadd Kevin Davies fem minutter før pause. Du har allerede lest om betydningen hans de påfølgende 50 minuttene, men det ligger ikke noen automatikk i at Østenstad skal få sjansen fra start neste gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer