Eguren med stor suksess i Hammarby

Aktuell for utlandet.

(Dagbladet.no): For nesten nøyaktig to år siden ble Sebastian Eguren og Alejandro Lago presentert som nye RBK-spillere. Alejandro Lago er fortsatt på Lerkendal, men Eguren ble solgt til Hammarby, som et ledd i byttehandelen der backen Fredrik Stoor gikk motsatt vei.

Nå gjør Eguren stor suksess i den svenske klubben. I går scoret 26-åringen begge Hammarbys mål da Djurgården ble slått i rivaloppgjøret på Råsunda.

- Hele laget fungerte, derfor scoret jeg. Jeg var bare på rett plass til rett tid, sier Eguren til Aftonbladet.

Innsatsen til den tidligere RBK-spilleren skal ha vekket interessen hos flere klubber i Europa, ifølge Aftonbladet. Egurens rådgiver, Terje Liverød, vil ikke bekrefte noe håndfast overfor avisa.

Liverød vil heller ikke uttale seg om hans egen arbeidsgiver, Schalke 04, er interessert.

- Han har to og et halvt år igjen av Hammarby-kontrakten, og det er det han fokuserer på. Men det er klart at det alltid finnes interesse for bra spillere, sier Egurens rådgiver, Terje Liveröd.

GJØR SUKSESS: Sebastian Eguren har hatt en god vårsesong for Hammarby. I går scoret han begge lagets mål i rivaloppgjøret mot Djurgården. Foto. Jonas Ekström, Scanpix
GJØR SUKSESS: Sebastian Eguren har hatt en god vårsesong for Hammarby. I går scoret han begge lagets mål i rivaloppgjøret mot Djurgården. Foto. Jonas Ekström, Scanpix Vis mer
FRUSTRERT I RBK: Sebastian Eguren ble ingen hit i Rosenborg-trøya. Her fortviler han over en forspilt målsjanse.