Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eguren takker Høgmo for spansk suksess

Ble vraket i RBK.

(Dagbladet.no): 27-årige Sebastian Eguren er blitt en hit i spansk fotball. I helga var han sterkt medvirkende til at Villarreal slo Barcelona.

Uruguayaneren forlot Rosenborg etter at tidligere RBK-trener Per-Mathias Høgmo signaliserte at landslagsspilleren ikke var ønsket tilbake fra utlån til svenske Hammarby.

I Sverige ble midtbanespilleren en så stor suksess at Villarreal snappet han opp på lån.

Det takker Eguren sin tidligere RBK-sjef Høgmo for, skriver Adresseavisen. Fordi den nåværende toppfotballsjefen ikke hadde tillit til ham.

- Takket være ham jobbet jeg mer enn noen gang. Da Hammarby åpnet døren fikk jeg bevist at jeg var en god fotballspiller, sier Eguren til avisa.

27-åringen er ikke bitter overfor Høgmo.

- Hvis jeg ikke var i førsteelleveren fordi treneren ikke likte meg - og hadde tillit til at andre lagkamerater ville gjøre det bedre - så er det en av fotballens lover som jeg respekterer. Fordi jeg alltid trener 110 prosent - og det kan ingen nekte for - skyldtes det i hvert fall ikke treningsinnsatsen, sier Eguren.

Uruguyaneren forteller at RBK-lederne Rune Bratseth og Bjørn Hansen hadde tro på ham, for spill i Europa. Han sender også en takk til Bjørn Tore Kvarme fra Rosenborg-tida.

TIL SPANSK TOPPLAG: Sebastien Eguren var ikke god nok for Rosenborg, da Per-Mathias Høgmo var trener i klubben. Nå spiller han fast for Villarreal, ett av Spanias beste lag.
TIL SPANSK TOPPLAG: Sebastien Eguren var ikke god nok for Rosenborg, da Per-Mathias Høgmo var trener i klubben. Nå spiller han fast for Villarreal, ett av Spanias beste lag. Vis mer

På spørsmål om en retur til Lerkendal kan være aktuelt, svarer midtbanespilleren nei. Rett og slett fordi han nå spiller i det han mener er verdens største liga.

ØNSKET IKKE EGUREN: Per-Mathias Høgmo, trener for Rosenborg deler av 2005 og 2006.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media