- Ei bølle med feige triks

Heidi Løke topper griselista til dansk strekspiller.

BØLLE-HEIDI: Heidi Løke scoret sju mål på sju skudd i kampen mot Ungarn, og klaget etterpå over grisete motspillere. Men ifølge danske Kamilla Kristensen er Larvik-spilleren selv den verste av dem alle. 
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix
BØLLE-HEIDI: Heidi Løke scoret sju mål på sju skudd i kampen mot Ungarn, og klaget etterpå over grisete motspillere. Men ifølge danske Kamilla Kristensen er Larvik-spilleren selv den verste av dem alle. Foto: Gorm Kallestad / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Få spillere tar imot mer juling enn Heidi Løke i løpet av en håndballkamp.

Men Larvik-jenta er ikke noen engel selv heller - i hvert fall om man skal tro hennes danske strekkollega Kamilla Kristensen.

Hun plasserer like godt Løke øverst på lista over de største grisespillerne i EM, og mener kampene mot Norge er tortur for kroppen.

- Jeg har alltid flere blåmerker etter en kamp mot Norge enn mot andre lag. Heidi Løke er ei lita bølle og bruker feige triks. Kanskje føler hun at hun er nødt til det på grunn av størrelsen. Hun kan godt finne på å klype, sier Kristensen til dansk TV 2.

Lagvenninne er på lista Larvik-assistenttrener Tor Odvar Moen synes Kristensen bommer med karakteristikken av Løke.

- Alle har vel sine små tjuvtriks, men jeg synes langt fra Heidi er spesielt hard i spillestilen. Det er vel heller hun som får unngjelde inne på linja av de fleste andre, sier han til klubbens hjemmeside.

I utgangspunktet er det kanskje ikke spesielt smigrende å havne på en liste over de mest ufine jentene i bransjen. Men ettersom Kristensen trekker fram en av sine egne landslagsvenninner på plassen bak Løke - Rikke Skov -  er det neppe veldig vondt ment.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer