Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eidur Gudjohnsen bekreftet klar for Molde

Til Tippeligaen.

TIL MOLDE: Eidur Gudjohnsen er klar for Molde. Foto: NTB Scanpix
TIL MOLDE: Eidur Gudjohnsen er klar for Molde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Islandske Eidur Gudjohnsen (37) signerer for Molde i dag. Det bekrefter klubben i en pressemelding.

«I forbindelse med signeringen av Eidur Gudjohnsen inviteres mediene til vår trening 11.30 på Aker Stadion», skriver Molde i pressemeldingen til Dagbladet.

Han ankom torsdag Molde, meldte rbnett.no

Islandske medier har skrevet at Gudjohnsen er på vei til den norske eliteserieklubben. Molde-manager Ole Gunnar Solskjær bekreftet sist helg at det hadde vært samtaler om en avtale.

I 21-tiden torsdag kom stjernespissen til Molde lufthavn, der han ble tatt imot av Moldes administrerende direktør Øystein Neerland.

Til Rbnett sa Gudjohnsen at han skulle gjennom forskjellige medisinske tester.

- Jeg tror jeg skal gjøre noe allerede i kveld, og så mer i morgen. Jeg vet ikke helt hva, men det blir å møte apparatet og gjøre noen tester. Forhåpentligvis er jeg klar for trening fredag, sa han.

Han regner med å være med Molde-troppen når den reiser til Spania for å gjøre de siste forberedelsene til europaligakampen mot Sevilla neste uke.

- Mine ambisjoner er å spille så godt jeg kan og hjelpe laget med det jeg kan bidra med. Forhåpentligvis kan vi spille om seriemesterskapet, sa han til Romsdals Budstikke.