SPONSORER TVILER: Petter Northug har fått støtte av en sponsor, mens andre fortsatt ikke har tatt beslutninger om fyllekjøringens følger for samarbeidet. Foto: Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
SPONSORER TVILER: Petter Northug har fått støtte av en sponsor, mens andre fortsatt ikke har tatt beslutninger om fyllekjøringens følger for samarbeidet. Foto: Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

Eiendomsmegler 1 tviholder på Northug

- Ønsker ikke å bidra til smerten.

Petter Northugs nyeste sponsor Eiendomsmegler 1 Midt-Norge slår fast at avtalen med skistjernen skal fortsette som vanlig.

Beslutningen har bred enighet og ble tatt på et møte søndag, samme dag som Northug sto fram som angrende fyllekjører.

- Hendelsen vil ikke få noen konsekvenser for vår avtale med Petter Northug, sier administrerende direktør Kjetil Reinsberg i Eiendomsmegler 1 Midt-Norge til Dagens Næringsliv.

Han forklarer hvorfor:

- Vi ser at utøveren vil få en voldsom tilleggsstraff fra pressen og sosiale medier. Vi ønsker ikke å bidra til den smerten han nå skal gjennom, sier Reinsberg, som beskriver saken som dypt tragisk.

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge er Northugs nyeste sponsor. Avtalen trådte i kraft 13. september i fjor og løper til VM i Falun er avsluttet neste år.

(NTB)