Eierne ber Benitez holde kjeft

- Nå må han slutte å snakke om nye spillere.

(Dagbladet.no): - Nå er det virkelig på tide at Rafa slutter å snakker om nye spillere og trener de spillerne vi allerede har. George (Gillett, journ.anm) og jeg kommer i midten av desember og det er tiden for å diskutere disse tingene, sier en krass Tom Hicks til Liverpool Echo i dag.

Liverpool-manager Benitez er tydelig misfornøyd med at eierne ikke vil åpne lommeboka for nye spillerkjøp, og spanjolen åpnet i går overraskende for å bli engelsk landslagssjef etter sparkede Steve McClaren.

Kanskje håpet han å skremme amerikanerne til å komme hans ambisjoner i møte.

Men det er ingen forsoning å spore fra USA.

- Vi har gitt Benitez de midlene han ba om, og i sommer brukte vi mer penger på nye spillere enn denne klubben har gjort noen ganger før. Dette var beskjeden vi ga Rafa også, men det ser ut til at han har blitt frustrert over dette i løpet av landslagspausen, fortsetter Hicks.

Før han legger til:

- Vi ba ham konsentrere seg om de kommende kampene og det virker som om han ikke likte det.

Det var på gårsdagens ukentlige pressetreff at en nedbrutt Benitez svarte med samme setning 25 ganger:

KLAR BESKJED: Liverpool-eier Tom Hicks sier Rafael Benitez bør slutte å snakke om nye spillere og konsentrere seg om de han har. Foto: Phil Noble/REUTERS
KLAR BESKJED: Liverpool-eier Tom Hicks sier Rafael Benitez bør slutte å snakke om nye spillere og konsentrere seg om de han har. Foto: Phil Noble/REUTERS Vis mer

- Jeg fokuserer på lagets trening og min rolle som coach.

Manglende støtte til nye spillerkjøp var også en hovedårsak til at Rafael Benitez forlot Valencia til fordel for Liverpool i 2004.

Skulle han bli England-boss trenger han i hvertfall ikke bekymre seg for spillerkjøp.

Eierne ber Benitez holde kjeft
<B>VIL HA MER PENGER</B>: Men eierne som sitter med pengesekken gir ikke etter for Rafael Benitez.