Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Eiernes krav til Solskjær

Ifølge Mark Ogden i ESPN forventer ikke Manchester United å kjempe om tittelen før 21/22-sesongen.

TENKER LANGSIKTIG: Eierne av Manchester United forventer ikke at Ole Gunnar Solskjær og co. kjemper om tittelen før 21/22-sesongen. Foto: Ian Kington / AFP / NTB Scanpix
TENKER LANGSIKTIG: Eierne av Manchester United forventer ikke at Ole Gunnar Solskjær og co. kjemper om tittelen før 21/22-sesongen. Foto: Ian Kington / AFP / NTB Scanpix Vis mer

MANCHESTER (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær og co. har fått en tøff start på sesongen.

Etter 2-0-tapet mot West Ham forrige helg, har Solskjær måttet tåle mer kritikk enn noen gang som manager for Manchester United.

Ifølge ESPN-journalisten Mark Ogden skal Glazer-familien nå akseptert en treårsplan der man anser det som usannsynlig å kjempe om tittelen før 21/22-sesongen tidligst.

«Kulturell omstart»

Da United-direktør Ed Woodward snakket med investorer på telefon i går, forsikret han om at de ikke kommer til å forhaste seg.

- Det er viktig at vi er tålmodige mens Solskjær og teamet hans bygger et lag for framtida, sa Woodward, ifølge ESPN.

Samtidig presenterte United-direktøren forrige års regnskapstall. Omsetningen på 627,1 millioner pund er tidenes høyeste for en britisk fotballklubb, ifølge NTB.

Woodward har tidligere sagt at klubben trenger en «kulturell omstart», og ifølge ESPN mener United-hierarkiet at dette vil ta tre år.

MISBRUKT: Ole Gunnar Solskjærs advokat, Erik Flågan i Stray Vyrje Advokatfirma, varsler grep etter at nordmannen og Dagbladet er blitt misbrukt. Vis mer

- Ingen «quick fix»

De skriver videre at ved siden av nye spillersigneringer, er klubben også bestemt på å forbedre strukturen utenfor banen, noe som inkluderer jakten på en teknisk direktør.

- Selv om denne treårsplanen ikke er noen garanti for at Solskjær er ved roret gjennom hele gjenoppbygningsperioden, er nordmannen klar over klubbens avgjørelse om å bygge for framtida snarere enn en «quick fix», skriver Ogden.

- Hadde blitt lynsjet

Denne sesongens mål er en fjerdeplass, noe som vil gi Champions League-spill neste år, samt å kjempe om cuptrofeer.

Det mener tidligere United-kaptein Roy Keane er en skuffende målsetting.

- Du spiller på Manchester United for å vinne. Gud hjelpe meg, om noen i vår garderobe hadde nevnt at en fjerdeplass er en god prestasjon, hadde du blitt lynsjet, sa Keane før West Ham-kampen på Sky Sports.

Tidligere United-manager José Mourinho tror ikke United et i stand til å kjempe om noe mer enn topp fire.

- Jeg tror det ville vært en god prestasjon av dem. Det er veldig viktig for alle i klubben at de deler og er enige om klubbens målsettinger. Hvis det er målet og man ønsker å bygge derfra, tror jeg det er et perfekt miljø for å ta inn noen unge spillere og bygge for framtida, sa Mourinho.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling