Tour de France:

Eiking: - Skal prøve å gå i brudd

Vogesene åpner bruddmuligheter for Eiking.

Eiking: - Skal prøve å gå i brudd
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAINT-DIÉ-DES-VOSGES (procycling.no): Med to bakkepregede etapper i Vogesene på femte og sjette etappe, åpner det seg muligheter for Odd Christian Eiking til å gå på offensiven. Foran starten på den femte etappen til Colmar onsdag forteller han procycling.no om Wanty-Goberts planer for dagen.

- Det blir brudd. Nå skal jeg, [Andrea] Pasqualon og [Aimé] De Gendt prøve i dag, å gå i brudd. Så er det Guillauime [Martin], og Xandro [Meurisse] er jo formsterk, at de sitter med i finalen.

Etappen byr på fire kategoriserte stigninger. Allerede de første 15 kilometerne stiger det jevnt opp til ukategoriserte Col de Saales, før det blir utfor og lettkjørt de neste 25 kilometerne, til tredjekategorien Côte de Grendelbruch (3,4 kilometer à 4,9 prosent).

- Vi er tre stykker som skal prøve, så går vi annenhver gang, så det kan jo være jeg ikke kommer med, men jeg skal i hvert fall prøve med det jeg har. Hvis ikke så prøver jeg igjen i morgen eller en annen dag.

Mens bruddet fikk gå på den første kilometeren i går, med Eikings lagkamerater Frederik Backaert og Yoann Offredo (samt CCC-rytter Michael Schär), tror han det er flere om beinet på dagens etappe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer