Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eikrem er ferdig i Cardiff. Står uten klubb

Fristilt fra kontrakten.

FERDIG: Fredag kom nyheten om at Magnus Wolff Eikrem er ferdig i Cardiff. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix
FERDIG: Fredag kom nyheten om at Magnus Wolff Eikrem er ferdig i Cardiff. Foto: David Rawcliffe/Propaganda / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet) Magnus Wolff Eikrems tid i Cardiff er omme. Klubben bekrefter i dag på sine hjemmesider at han er fristilt fra sin kontrakt.

Klubben skriver i samme pressemeldingen at kontrakten ble opphevet med enighet fra både Cardiff og spilleren selv, og at dette skjedde på tirsdag.

Eikrem forlater klubben med umiddelbar effekt.

- Vi vil takke Magnus for bidraget hans, og vi ønsker ham lykke til i framtiden, skriver klubben.

24-åringen fra Molde ble i januar presentert som Ole Gunnar Solskjærs første kjøp etter at sistnevnte tok over roret i Cardiff, uten at oppholdet ble noen ubetinget suksess.

Det har ikke blitt mye spilletid på nordmannen denne høsten. Allerede i november ble det klart at Solskjærs etterfølger i managerstolen, Russel Slade, var interessert i å selge Eikrem.

Han skulle nemlig da holde samtaler med Eikrems agent, Jim Solbakken, om en eventuell overgang.

Slade har også tidligere uttalt at han så for seg at Eikrem ville forlate klubben i januar. Den planen har med andre ord blitt framskyndet.

Solbakken og hans agentvirksomhet er i disse dager under etterforskning av både FIFA og NFF så det gjenstår å se om det vil bli forhandlet fram en ny avtale med en annen klubb.