Magnus Wolff Eikrem forlater Malmö

Eikrem forlenger ikke med MFF

Det har ligget i kortene lenge, men onsdag ble bekreftet at Magnus Wolff Eikrem ikke skriver ny kontrakt med den svenske seriemesteren Malmö FF.

FORLATER MALMÖ: Magnus Wolff Eikrems forlenger ikke sin kontrakt med Malmö som løper ut etter sesongen. Foto: Björn Lindgren/TT / NTB scanpix
FORLATER MALMÖ: Magnus Wolff Eikrems forlenger ikke sin kontrakt med Malmö som løper ut etter sesongen. Foto: Björn Lindgren/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det opplyser MFF-trener Magnus Pehrsson overfor Fotbollskanalen. Spekulasjonene om en Eikrem-exit har pågått i lang tid. Nordmannens kontrakt med klubben løper ut etter sesongen.

- Det hadde vært fint om Magnus hadde fått noen minutter i sin siste kamp. Man kan aldri si det 100 prosent, men ambisjonen er der, sier Pehrsson.

Malmös siste seriekamp er hjemme mot Häcken søndag. Da vil Eikrem bli takket av foran egne supportere.

27-åringen kom til Malmö FF i 2015. Det skjedde etter et kort og skuffende Premier League-opphold i Cardiff. Han vant to seriegull med den svenske storklubben. I debutsesongen fikk han også prøvd seg i mesterligaens gruppespill.

I fjor ble Eikrem kåret til Allsvenskans beste spiller, men i år har han slitt benken.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer