Eikrem klar for Heerenveen

Har bestått den medisinske testen.

 KLAR FOR HEERENVEEN:  Magnus Wolf Eikrem har i dag bestått den medisinske testen, og signert for den nederlandske klubben Heerenveen. Her fra cupseieren på Høddvoll tidligere i år. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KLAR FOR HEERENVEEN: Magnus Wolf Eikrem har i dag bestått den medisinske testen, og signert for den nederlandske klubben Heerenveen. Her fra cupseieren på Høddvoll tidligere i år. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet) Magnus Wolf Eikrem skal være klar for nederlandske Heerenveen. Det melder TV2.

22-åringen var i aksjon for Molde på Ullevaal lørdag. Etter kampen fortalte han selv at en tur til Nederland sto for tur.

Søndag reiste han ned til skøytebyen sammen med sin far og agent Jim Solbakken.

- Dette blir spennende. Det ser bra ut her, sier Wolf Eikrem til TV2.

Hvor lenge interessen har vært tilstedeværende er ukjent. Men en ting er klart. Wolf Eikrem imponerte Marco Van Basten da klubbene møttes i Europaligaen forrige sesong.

- Magnus er en veldig talentfull og allsidig midtbanespiller med god pasnings- og skuddteknikk. Han var en av de store profilene for Norge i U21-EM i Israel. Vi har fulgt Magnus en stund, og det var også seriøs interesse fra Bundesliga for ham. Derfor er vi veldig stolte over at han valgte oss, uttaler teknisk direktør Johan Hansma i Heerenveen til klubbens nettsted.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har ingen problemer med å slippe midtbanejuvelen utenlands.

- Etter to og en halv sesong hjemme i Molde, var tiden inne for Magnus å ta neste steg i karrieren. Han har hatt en utelukkende positiv innflytelse på Molde FK både på og utenfor banen, og han har utviklet seg til å bli en av landets klart beste midtbanespillere, sier Solskjær til Moldes nettsted.