Magnus Wolff Eikrem

Eikrem klar for Molde-comeback

Magnus Wolff Eikrem (27) er tilbake i Molde etter fem år i utlandet. Siste stopp var i MLS-klubben Seattle Sounders.

HJEM: Magnus Wolff Eikrem har forlatt Seattle Sounders og vendt hjem til Molde. AP Photo/Ted S. Warren)
HJEM: Magnus Wolff Eikrem har forlatt Seattle Sounders og vendt hjem til Molde. AP Photo/Ted S. Warren) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Molde-direktør Øystein Neerland opplyser at Eikrem har skrevet under på en kontrakt på fire og et halvt år. 27-åringen er klar for spill med umiddelbar virkning.

Allerede torsdag møter Molde albanske Laci i europaligakvalifiseringen på hjemmebane.

Eikrem var en viktig brikke for Molde da klubben tok sitt første seriemesterskap i 2011. Året etter mottok han Kniksenprisen som årets midtbanespiller og ble kåret til årets spiller i norsk fotball av VG. Han fikk med seg to seriemesterskap for MFK før turen gikk til Heerenveen. Han har også spilt for Cardiff, Malmö og Seattle Sounders de siste årene.

- Dette er tredje gangen jeg signerer Magnus, det sier vel alt om hva jeg synes om ham som fotballspiller. Jeg har fulgt ham siden han var 12 år og på Statoil-akademiet. Nå får jeg være med på neste fase i hans karriere, sier Molde-manager Ole Gunnar Solskjær.

- Magnus kommer med sin erfaring og rutine for å hjelpe ungguttene og vil være en sterk bidragsyter til det sportslige for laget fremover, fortsetter Solskjær.

Det tok litt tid å lande kontrakten på grunn av de spesielle eierrettighetene som er i amerikanske MLS, men onsdag var avtalen altså i boks.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer