Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eikrem nær overgang til Cardiff

Dæhli skal også være aktuell.

GOD DEBUT: Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff City vant i ettermiddag 2-1 mot Newcastle i FA-cupen. Nå skal tre norske spillere være på vei til klubben.
Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix
GOD DEBUT: Ole Gunnar Solskjær og hans Cardiff City vant i ettermiddag 2-1 mot Newcastle i FA-cupen. Nå skal tre norske spillere være på vei til klubben. Foto: Vegard Grøtt / Propaganda Photo / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Magnus Wolff Eikrem skal etter det Dagbladet erfarer være nær en overgang til Cardiff City.

Dermed følger han sin tidligere trener Ole Gunnar Solskjær til klubben.

Magnus Wolff Eikrem gikk i fjor til den nederlandske klubben Heerenveen, og både han og Dæhli har spilt under Solskjær i Molde. Eikrem var en viktig spiller i Molde før overgangen til Heerenveen i fjor sommer. Han satt på tribunen sammen med speider John Vik da Cardiff møtte Newcastle i FA-cupen i ettermiddag.

Eikrem skal etter det Dagbladet erfarer gå for en sum på 2,5 millioner euro.

VG skriver at også Mats Møller Dæhli skal være aktuell for klubben. Dæhli ble hentet til Molde fra Manchester United som en Wolff Eikrem-erstatter.

Ifølge VG skal de to skrive under en kontrakt tidlig neste uke.

Molde-keeper Ørjan Håskjold Nyland skal også være linket til klubben.

Ole Gunnar Solskjær hadde en særdeles god debut med sin nye klubb da de slo Newcastle 2-1 i FA-cupen i ettermiddag.

PÅ TRIBUNEN: Magnus Wolff Eikrem var på St James' Park i formiddag (ikke på Ullevaal, som på bildet). Nå skal han være aktuell for Cardiff City.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
PÅ TRIBUNEN: Magnus Wolff Eikrem var på St James' Park i formiddag (ikke på Ullevaal, som på bildet). Nå skal han være aktuell for Cardiff City. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer