FANGER SVERIGE I EN STORMVIND: Magnus Wolff Eikrem (t.h.) scoret to mål mot Helsingborg i går, mens toppscorer Jo Inge Berget (i bakgrunnen) puttet ett i 3-1-seieren. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB Scanpix
FANGER SVERIGE I EN STORMVIND: Magnus Wolff Eikrem (t.h.) scoret to mål mot Helsingborg i går, mens toppscorer Jo Inge Berget (i bakgrunnen) puttet ett i 3-1-seieren. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB ScanpixVis mer

Eikrem og Berget herjer i Sverige. Hareide: - Har sett dem mye bedre før

Treneren demper hyllesten.

(Dagbladet:) Det er fortsatt 13 dager til vi feirer Norges nasjonaldag, men Sverige er allerede farget rødt, hvitt og blått. Det har trioen Åge Hareide, Magnus Wolff Eikrem og Jo Inge Berget tatt seg av:

Deres Malmö topper Allsvenskan med fem seirer og to uavgjort etter sju serierunder. Samtidig ligger Berget aller øverst på toppscorerlista (sju mål), mens Eikrem er best av samtlige i ligaen når det kommer til målgivende pasninger (seks).

- Vi hadde flyt Søndag scoret Eikrem to ganger og Berget én da Helsingborg ble slått 3-1.

STILLER KRAV: Suksesstrener Åge Hareide. 
Foto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix
STILLER KRAV: Suksesstrener Åge Hareide. Foto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix Vis mer

- Det ble et norsk show - to av Magnus og ett mål av meg. Vi hadde flyt i dag, da går det sånn som dette. Jeg skal ikke klage, jeg har det fint, sier Jo Inge Berget, ifølge Expressen.se.

Berget peker på at duoen har mye å gå på spillemessig, tatt i betraktning at de var lite i aksjon i kampsammenheng i 2014.

Høgmo-«løgnen» I takt med at kompisene, som også spilte sammen i Molde, Cardiff og på U21-landslaget, imponerer Sverige, kommer naturlig nok landslagspraten.

- Jeg snakker med Per-Mathias Høgmo. Jeg sier til ham at de ikke er helt i form. Jeg vil heller at de skal bli her for å hvile enn at de spiller med landslaget, sier Åge Hareide med det Expressen beskriver som «ett brett leende» - en karakteristikk alle som har fulgt Hareides karriere lett kan se for seg.

Forventer mer Men han er mer alvorlig når han sier:

- Jeg har sett dem mye bedre enn de er nå. Da tenker jeg ikke på mål og målgivende, men heller om detaljer, og der er det mye igjen, sier Hareide etter seieren mot sin gamle klubb Helsingborg.

FAKSIMILE: Svenskfotboll.se
FAKSIMILE: Svenskfotboll.se Vis mer
FAKSIMILE: Svenskfotboll.se
FAKSIMILE: Svenskfotboll.se Vis mer