Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Eikrem på vei vekk fra Malmö: - Dersom han ikke spiller, blir han ikke lenge

Magnus Wolff Eikrem kan bytte klubb.

KAN REISE: Magnus Wolff Eikrem er ikke direkte het i Malmö FF om dagen. Han kan skifte beite om situasjonen ikke endrer seg.
&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Foto: Emil Langvad/TT / NTB scanpix</span>
KAN REISE: Magnus Wolff Eikrem er ikke direkte het i Malmö FF om dagen. Han kan skifte beite om situasjonen ikke endrer seg.  Foto: Emil Langvad/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnus Wolff Eikrem er ikke direkte het i Malmö FF om dagen. Han kan skifte beite om situasjonen ikke endrer seg.

– Dersom han ikke spiller (fra start), så blir han ikke lenge i Malmö, sier agenten Jim Solbakken til avisen Kvällsposten.

Eikrem har bare spilt to av sju kamper fra start i årets sesong. Solbakken er også rådgiver for Jo Inge Berget. Begge nordmennene er på kontrakter som går ut etter denne sesongen.

– Dette er ingen hokus pokus. Er gutta fornøyde og spiller, så kan begge bli i Malmö i flere år til. Får de ikke spille, så er det ingen fotballspillere som vil bli. Men det er ingen grunn til å tvile på trivselen deres. Malmö er magisk for begge to, sier Solbakken.

Etter denne sesongen mister nordmennene en gunstig svensk skatteordning. I tre år betaler de skatt av bare 75 prosent av inntektene.

Solbakken sier at dette ikke vil ha noen betydning for eventuelle forlengelser av kontraktene.

– Det er viktigere med spilletid enn skatt. Så dette spiller ingen rolle.

Eikrem var en meget sentral spiller da MFF tok det svenske ligagullet i fjor. Han scoret fire ganger og hadde 15 målgivende pasninger.

(NTB)