Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eikrem presentert som Cardiffs første kjøp under Solskjær

Endelig bekreftet.

(Dagbladet): Magnus Wolff Eikrem er endelig klar for Cardiff City. Det bekrefter klubben via sin Twitter-konto i ettermiddag.

Som Dagbladet skrev lørdag ble det tidlig klart at Wolff Eikrem ville bli en av Ole Gunnar Solskjærs aller første signeringer som Cardiff-manager.

Tidligere i dag bekreftet Heerenveen at kun detaljer gjensto, og nå er Cardiff også klare til å vise fram midtbanespilleren med den røde drakta. Eikrem forlater dermed den nederlandske toppklubben etter bare et halvt år. Han hadde opprinnelig kontrakt til 2017.

- Jeg har kjent Magnus i mange år, først i Manchester United, og så da jeg hentet ham til Molde. Der måtte jeg selge ham, han var vår beste spiller, og nå føler jeg meg heldig som kan hente ham igjen til Cardiff City for en rimelig pris. Jeg ser på dette som velbrukte penger, sier Ole Gunnar Solskjær til klubbens hjemmesider.

KLAR FOR GAMLESJEFEN: Magnus Wolff Eikrem og Ole Gunnar Solskjær var ikke lenge fra hverandre. Eikrem er klar for Cardiff. Foto: Cardiff City
KLAR FOR GAMLESJEFEN: Magnus Wolff Eikrem og Ole Gunnar Solskjær var ikke lenge fra hverandre. Eikrem er klar for Cardiff. Foto: Cardiff City Vis mer

- Han er en playmaker, en slags quarterback om du vil, som liker å ha mye ball og se etter pasningene. Han er veldig god teknisk, slår gode frispark og har blikk for spillet. Magnus vil gi Cardiff mye, og vil passe bra inn sammen med de andre midtbanespillerne i troppen, sier Solskjær.

Ingen overgangssum er offentliggjort, men nederlandske aviser skriver at Eikrem koster Cardiff rundt 20 millioner kroner.

Den norske landslagsspilleren får draktnummer 15, og slutter seg til troppen før lørdagens Premier League-møte med West Ham.

Det er ventet at Mats Møller Dæhli også blir klar for Cardiff i løpet av de nærmeste dagene. Molde-talentet er for lengst på plass i Wales.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media