Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eikrem sikker på at Cardiff tar steget ut av bunnstriden

Tror poengene vil komme.

OPTIMIST: Magnus Wolff Eikrem trives godt i Cardiff. Han håper motgangen vil snu for den walisiske klubben. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB Scanpix
OPTIMIST: Magnus Wolff Eikrem trives godt i Cardiff. Han håper motgangen vil snu for den walisiske klubben. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Magnus Wolff Eikrem er sikker på at Cardiff snart vil begynne å sanke poeng og ta steget ut av bunnstriden i Premier League.

Eikrem ble hentet fra Heerenveen kort tid etter at Ole Gunnar Solskjær ble ansatt som ny manager i den walisiske klubben.

Sist lørdag ble det 2-4-tap borte mot Manchester City. Cardiff ligger sist i toppdivisjonen, men Eikrem håper og tror klubben vil klatre på tabellen.

- Vi har alltid håp. Hvis vi spiller som vi gjorde i deler av kampen lørdag, er jeg sikker på at vi vil få noen poeng, sier Eikrem til klubbens nettsted.

Midtbanespilleren har fått innhopp i to seriekamper så langt.

- Jeg nyter virkelig å spille i Premier League. Det har vært en drøm hele livet mitt, og forhåpentlig kan jeg bidra enda mer i de kommende kampene, sier Eikrem.

Cardiff møter Bolton borte i FA-cupen kommende helg. Neste uke er det først bortekamp mot Manchester United tirsdag, mens Eikrem og co. tar imot Norwich 1. februar.

(NTB)

Hele Norges coronakart