Eikrems frekke beskjed: - Få meg inn på laget!

Dette sier de nye Cardiff-sjefene om Dæhli og Eikrem.

- FÅ MEG INN PÅ LAGET: Det sa Magnus Wolff Eikrem til Danny Gabbidon etter gårsdagens trening. Her ankommer sistnevnte sammen med Scott Young (fremst) dagens pressekonferanse ved Cardiffs treningsanlegg.
Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
- FÅ MEG INN PÅ LAGET: Det sa Magnus Wolff Eikrem til Danny Gabbidon etter gårsdagens trening. Her ankommer sistnevnte sammen med Scott Young (fremst) dagens pressekonferanse ved Cardiffs treningsanlegg. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CARDIFF (Dagbladet):  Med Ole Gunnar Solskjær borte fra Cardiff, er det knyttet stor usikkerhet til hvordan det vil gå med Mats Møller Dæhli (19) og Magnus Wolff Eikrem (24).

I dag møtte Cardiffs to nye, midlertidige sjefer pressen ved klubbens treningsfelt i Vale of Glamorgan. Danny Gabbidon ble hentet av Solskjær i sommer og skulle etter planen være spillende trener, mens Scott Young har blitt forfremmet fra sin stilling i akademiet.

- Gode spillere På Dagbladets spørsmål om hvilken fremtid de gjenværende nordmennene nå har i klubben, svarer Gabbidon slik:

- Vi trenger alle. Ikke bare de to. Jeg har vært her i en måneds tid og trent med de. Vi har mange virkelig gode spillere. Du nevnte nettopp to av dem. Det blir vanskelig å ta ut et lag. De er gode spillere og har en god innstilling.

- Magnus sa til meg etter trening i går: «Få meg inn på laget, få meg inn på laget». Det er slik vi vil høre, sier Gabbidon.

- Hva med Mats? - Vi er litt bekymret for hvordan det vil gå med Møller Dæhli. Han er en kortvokst, teknisk spiller. Hvilken spillestil vil dere legge opp til?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer