Eikrems frekke beskjed: - Få meg inn på laget!

Dette sier de nye Cardiff-sjefene om Dæhli og Eikrem.

- FÅ MEG INN PÅ LAGET: Det sa Magnus Wolff Eikrem til Danny Gabbidon etter gårsdagens trening. Her ankommer sistnevnte sammen med Scott Young (fremst) dagens pressekonferanse ved Cardiffs treningsanlegg.
Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
- FÅ MEG INN PÅ LAGET: Det sa Magnus Wolff Eikrem til Danny Gabbidon etter gårsdagens trening. Her ankommer sistnevnte sammen med Scott Young (fremst) dagens pressekonferanse ved Cardiffs treningsanlegg. Foto: Sjur Stølen / DagbladetVis mer

CARDIFF (Dagbladet):  Med Ole Gunnar Solskjær borte fra Cardiff, er det knyttet stor usikkerhet til hvordan det vil gå med Mats Møller Dæhli (19) og Magnus Wolff Eikrem (24).

I dag møtte Cardiffs to nye, midlertidige sjefer pressen ved klubbens treningsfelt i Vale of Glamorgan. Danny Gabbidon ble hentet av Solskjær i sommer og skulle etter planen være spillende trener, mens Scott Young har blitt forfremmet fra sin stilling i akademiet.

- Gode spillere På Dagbladets spørsmål om hvilken fremtid de gjenværende nordmennene nå har i klubben, svarer Gabbidon slik:

- Vi trenger alle. Ikke bare de to. Jeg har vært her i en måneds tid og trent med de. Vi har mange virkelig gode spillere. Du nevnte nettopp to av dem. Det blir vanskelig å ta ut et lag. De er gode spillere og har en god innstilling.

- Magnus sa til meg etter trening i går: «Få meg inn på laget, få meg inn på laget». Det er slik vi vil høre, sier Gabbidon.

- Hva med Mats? - Vi er litt bekymret for hvordan det vil gå med Møller Dæhli. Han er en kortvokst, teknisk spiller. Hvilken spillestil vil dere legge opp til?

- Hvis vi skal bruke Mats, må vi spille på en bestemt måte. Det er vi klar over. Vi kan ikke slå lange baller opp på ham og forvente at han skal vinne de. Det er klart, sier Gabbidon, før han avslutter pressekonferansen med å si at kamplanen mot Derby i morgen vil være tuftet på hardt arbeid og stram organisering.

- Det er de tingene som har manglet i det siste.