Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Einarsson klar for Brann

Fikk kontrakt til 2011.

(Dagbladet.no): Gylfi Einarsson er klar for Brann, det melder klubbens hjemmeside.

29-åringen har skrevet under en treårskontrakt med seriemesterne og er klar til spill når Brann møter Everton i Uefacupen i februar.

Midtbanespilleren ble frigitt fra engelske Leeds i august i fjor, og imponerte såpass på prøvespill i Brann at trener Mons Iver Mjelde ikke var i tvil.

Islendingen er god nok, bare han er frisk.

- Gylfi er en spiller som har spilt på et høyt nivå, og det blir vår jobb å få han tilbake på dette nivået, sier en fornøyd Mons Ivar Mjelde til Brann.no.

Einarsson slo gjennom i Lillestrøm som en målfarlig midtbanespiller, før han ble solgt til Leeds i 2004. Der fikk han bare 21 kamper på tre år.

- Gylfi er en spiller som har kvaliteter som komplimenterer de vi allerede har i midtbaneleddet vårt. Han er god offensivt og sterk i boksen, sier Mjelde.

Einarsson har sju landskamper for Island og ber om tålmodighet foran Brann-debuten.

SCORET MASSE FOR LSK: Gylfi Einarsson skapte seg et navn som en hodesterk og målfarlig spiller i LSK. Foto: Scanpix
SCORET MASSE FOR LSK: Gylfi Einarsson skapte seg et navn som en hodesterk og målfarlig spiller i LSK. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er en stund siden jeg har spilt fotball nå, så jeg må bruke de neste ukene godt om jeg skal kunne kjempe om en plass i startoppstillingen allerede til møtene med Everton, sier Einarsson til klubbsida.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media