Eirik Bakke går tilbake til Sogndal

- Det viktigste jeg kan gjøre i karrieren.

HJEM: Eirik Bakke forlater Brann etter sesongen, og spiller toppfotball for Sogndal neste år. Her i duell med Strømsgodsets Krister Aunan.
Foto: Erlend Aas / Scanpix
HJEM: Eirik Bakke forlater Brann etter sesongen, og spiller toppfotball for Sogndal neste år. Her i duell med Strømsgodsets Krister Aunan. Foto: Erlend Aas / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Eirik Bakke (33) forlater Brann og skal spille for Sogndal fra neste sesong.

Midtbanespilleren har skrevet under en kontrakt med varighet ut 2013. Det ble offentliggjort på en pressekonferanse tirsdag, melder Sogn Avis.

- Eliteseriespill med Sogndal er det viktigste jeg kan gjøre i karrieren min, og når jeg får den muligheten, er jeg veldig fornøyd, sa Bakke.

Ifølge Sogn Avis spilte Bakke 161 A-kamper for Sogndal fra 1993 til 1999. Han ble solgt til Leeds og har siden også spilt for Aston Villa.

- Jeg er veldig glad for at Eirik Bakke vender hjem til 2011-sesongen. Det er her han hører hjemme. Som leder i Sogndal Fotball, er jeg stolt over å få lov til å annonsere dette, sa Gunnar Solbakken.

Bakke skal spille i trøye nummer ni, som han også hadde i sin forrige Sogndal-periode.

Sogndal topper 1. divisjon og er klar for opprykk til eliteserien neste sesong.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer