Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eirik Bakke møtte leserne

CARDIFF/OSLO (Dagbladet.no): Eirik Bakke synes David Beckham er Englands beste midtbanespiller og vil gjerne ha flere nordmenn i Leeds. Les svarene fra nettmøtet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Leeds-spilleren Eirik Bakke kjemper om en plass på den norske landslagsmidtbanen mot Wales i morgen.

- Det spiller ikke så stor rolle hvor jeg spiller, så lenge jeg er på laget, sier Bakke til Dagbladet.no.

Under dagens nettmøtet var leserne mer nysgjerrig på om Eirik har kjæreste og om livet sammen med resten av landslagsgutta:

Hvem er verdens mest sexy dame? spurte Thor Inge, mens mange var nysgjerrig på hva som egentlig skjedde på årets spiller-festen i helga.

- Vi var tidlig i sengs, og det var ikke noen fyllefest på NISO-gallaen. Det var en anledning for spillerne å komme sammen, og med en uke til neste kamp skadet det ingen, svarer Eirik.

Han utroper David Beckham til Englands beste midtbanespiller, og ser fram til at Branns Azar Karadas kommer til klubben. Og ifølge Eirik kan det godt hende at John Arne Riise blir Leeds-spiller.

- Det hadde vært artig med John Arne til Leeds. Jeg tror han hadde blomstret i Leeds. Vi er i hvert fall fortsatt interessert i ham, vi får se hva som skjer. De har spurt meg mye om ham, og jeg er aldri negativ til nordmenn, sier Eirik. Her kan du lese hva Eirik svarte leserne fra hotellrommet sitt i Cardiff i formiddag:

VIL SPILLE: Leeds-proffen Eirik Bakke vil inn på midtbanen mot Wales.