Eirik Bakke ønsket i Premier League

På vei tilbake etter skader.

(Dagbladet.no): Eirik Bakke er i gang med sesongoppkjøringen med Championship-klubben Leeds, men kan være på vei til den øverste divisjonen i England igjen, melder BBC.

Ifølge den britiske kringkasterens lokalradio for Leeds er både Birmingham og Aston Villa ute etter nordmannen, som kun har spilt én kamp siden i fjor vår på grunn av skadeproblemer.

Bakkes agent Rune Hauge nekter å kommentere påstandene overfor radiokanalen.

I starten av mai skrev Leeds\' klubbformann Ken Bates både på klubbens hjemmeside og i kampprogrammet at Eirik Bakke var ferdig i klubben. Siden den gang har Bakke snakket med manager Kevin Blackwell, som har gitt beskjed om at han vil beholde sogningen i Leeds.

Leeds har hentet inn Sean Gregan, Jermaine Wright og Shaun Derry som nye midtbanespillere i løpet av Bakkes skadefravær.

En overgang til Villa kan gjenforene Eirik Bakke med hans gamle Leeds-sjef David O\'Leary. Bakke er en av tre spillere som har vært i Leeds siden O\'Learys tid i klubben.

Birmingham-manager Steve Bruce kan tilby Leeds en bytteavtale som inkluderer spissen Robbie Blake, skriver Yorkshire Evening Post.

PÅ VEI TILBAKE: Eirik Bakke kan snart være på banen igjen for Leeds. Men han kan også være på vei til Premier League. Aston Villa og Birmingham skal begge være interessert. Foto: EPA/Scanpix
PÅ VEI TILBAKE: Eirik Bakke kan snart være på banen igjen for Leeds. Men han kan også være på vei til Premier League. Aston Villa og Birmingham skal begge være interessert. Foto: EPA/Scanpix Vis mer