Eiriks drømmelag

Eirik Bakke tar ut sitt drømmelag i Premier League på tampen av sesongen.

NÅ HAR SOMMEREN for alvor kommet til England. Det er godt over 20 grader, sola steiker og mens jeg skriver dette har jeg fått besøk av Dominic Matteo og Olivier Dacourt. Vi skal innvie grillsesongen, min private kokk Karim står for anledningen for maten. Det er viktig å slappe av litt mellom slagene. Det har vært hektisk å være Leeds-spiller den siste tida med viktige kamper hver uke.

DET VAR SKUFFENDE å ryke ut av Champions League etter 0-- 3-tapet for Valencia i Spania. Selv om vi har prestert mye bedre enn noen hadde våget å håpe på forhånd, er det alltid bittert å ryke ut i en semifinale. Men alt i alt har jeg ingen problemer med å se at Valencia var det beste laget over to kamper. Deltakelsen i Champions League har vært en viktig læringsprosess for hele laget. Nå står vi sterkere rustet før neste gang vi er med på dette nivået.

HELGAS STORE fotballhøydepunkt i England er FA-cupfinalen mellom Arsenal og Liverpool. Selv skal jeg sette meg godt til rette i godstolen, og følge kampen foran TV-en. Jeg holder en knapp på at Liverpool stikker av med seieren. Duellen på midtbanen mellom Liverpools Steven Gerrard og Arsenals Patrick Vieira blir nok utrolig sentral for kampen. Jeg har hatt en del feider med Vieira de siste sesongene og håper Gerrard går seirende ut av den duellen.

NÅ GÅR DET MOT TAMPEN av sesongen her i Premier League, og det er høytid for spillerkåringer. Jeg har benyttet anledningen til å ta ut min versjon av årets lag her i Premier League. Som dere ser er det et par Leeds-spillere på laget, men det er naturlig. Vi har hatt en sterk sesong.

KEEPER: Fabien Barthez (Manchester United)

En spesiell keepertype med mange gode ferdigheter og en underholdende spillestil.

HØYREBACK: Kieron Dyer (Newcastle)

En anvendelig spiller som kan brukes på mange plasser. Kieron har hatt en god sesong i Newcastle - selv om han har slitt en del med skader den siste tida.

MIDTSTOPPERE: Rio Ferdinand og Dominic Matteo (begge Leeds)

Bra stopperpar som har hatt en utrolig god sesong for oss i Leeds. Hadde vi hatt de lenger i klubben, hadde vi kanskje vært enda nærmere Manchester United. Ferdinand og Matteo utfyller hverandre godt, er rutinerte og sikkerheten selv.

VENSTREBACK: Ian Harte (Leeds)

Ian er en fin backtype. Han er plasseringssterk, har en fantastisk frisparksfot og er viktig fHØYRE MIDTBANE: Steven Gerrard (Liverpool)

Er fortsatt ung og har et utrolig potensial. Garantert en spiller for framtida, både for England og Liverpool.

SENTRAL MIDTBANE: Lee Bowyer (Leeds)

Løpssterk og hardt arbeidende midtbanespiller som også scorer mange mål. Målteften hans var spesielt viktig for oss i Champions League.

SENTRAL MIDTBANE: Olivier Dacourt (Leeds)

Dacourt må være god siden han klarer å holde meg ute av laget. Han har god teknikk og legger ned en kjempejobb på midtbanen. Oliver har imponert veldig i år.

VENSTRE MIDTBANE: Ryan Giggs (Manchester United)

Sier seg nesten selv. Ryan er løpssterk, teknisk og ofrer alt for klubben. Viktig spiller for Manchester United.>

SPISSER: Jimmy Floyd Hasselbaink (Chelsea)

Har scoret 22 mål i Premier League hittil i år, det sier det meste. Jimmy har vært toppscorer i alle klubber han har vært i. Han har dessuten en fantastisk skuddfot.

Mark Viduka (Leeds) Mark er en fysisk sterk spiss som er utrolig god til å holde på ballen, slik at vi kan komme etter med flere spillere. Han er topp-scoreren vår i Premier League og selv-skreven på laget.