Eiriks drømmelag

Eirik Bakke tar ut sitt drømmelag i Premier League på tampen av sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

NÅ HAR SOMMEREN for alvor kommet til England. Det er godt over 20 grader, sola steiker og mens jeg skriver dette har jeg fått besøk av Dominic Matteo og Olivier Dacourt. Vi skal innvie grillsesongen, min private kokk Karim står for anledningen for maten. Det er viktig å slappe av litt mellom slagene. Det har vært hektisk å være Leeds-spiller den siste tida med viktige kamper hver uke.

DET VAR SKUFFENDE å ryke ut av Champions League etter 0-- 3-tapet for Valencia i Spania. Selv om vi har prestert mye bedre enn noen hadde våget å håpe på forhånd, er det alltid bittert å ryke ut i en semifinale. Men alt i alt har jeg ingen problemer med å se at Valencia var det beste laget over to kamper. Deltakelsen i Champions League har vært en viktig læringsprosess for hele laget. Nå står vi sterkere rustet før neste gang vi er med på dette nivået.

HELGAS STORE fotballhøydepunkt i England er FA-cupfinalen mellom Arsenal og Liverpool. Selv skal jeg sette meg godt til rette i godstolen, og følge kampen foran TV-en. Jeg holder en knapp på at Liverpool stikker av med seieren. Duellen på midtbanen mellom Liverpools Steven Gerrard og Arsenals Patrick Vieira blir nok utrolig sentral for kampen. Jeg har hatt en del feider med Vieira de siste sesongene og håper Gerrard går seirende ut av den duellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer