Eivind Lunde ny styreleder i Brann

Valgkomiteens forslag.

NY STYRELEDER:  Eivind Lunde ble enstemmig valgt som ny styreleder i Brann under kveldens ekstraordinære årsmøte.
Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
NY STYRELEDER: Eivind Lunde ble enstemmig valgt som ny styreleder i Brann under kveldens ekstraordinære årsmøte. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eivind Lunde ble valgt til ny styreleder i Brann da klubben avholdt sitt ekstraordinære årsmøte tirsdag.

Lunde var innstilt som ny leder av valgkomiteen og ble valgt uten den samme dramatikken som preget det ordinære årsmøtet i begynnelsen av mars, melder Bergensavisen.

Da ble Kjell Tennfjord valgt som ny styreleder, men etter bare få minutter trakk den tidligere Brann-treneren seg fra vervet. Årsaken var at han ikke kunne leve med den øvrige sammensetningen av det nye styret.

Dermed måtte valget av ny styreleder utsettes og avgjøres på tirsdagens ekstraordinære årsmøte.

Der skulle det også velges ytterligere tre styremedlemmer. Åshild Samnøy, Henrik Lie-Nielsen og Krister Hoaas ble valgt inn i det nye styret allerede i mars.

Valgkomiteen hadde innstilt Siren Preto, Morten Kolseth og Birger Grevstad til de tre ledige plassene foran tirsdagens møte. Fra salen kom det imidlertid benkeforslag på tidligere Brann-direktør Knut Kristiansen og tidligere sportssjef Arne Møller. Dermed måtte det skriftlig avstemning til for å avgjøre valget.

Da opptellingen var klar, viste det seg at det ekstraordinære årsmøtet ga sin tilslutning til valgkomiteens innstilling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.