Martine Ek Hagen snakker ut om myrdramaet:

Ek Hagen: - Hjernen skrudde seg av, og jeg ville bare sove. Jeg orket ikke å bevege meg etter en time

Martine Ek Hagen (25) forsøkte å svømme over myra. Det burde hun ikke ha gjort. Nå forteller hun om sitt livs verste mareritt.

SATT SEG FAST: Martine Ek Hagen forsøkte å svømme over myra. Det burde hun aldri ha gjort. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
SATT SEG FAST: Martine Ek Hagen forsøkte å svømme over myra. Det burde hun aldri ha gjort. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvis vi utelukkende ser på det sportslige, har oppkjøringen til 2016/17-sesongen vært meget lovende for Martine Ek Hagen. Men på en rekke andre områder har 25-åringen fra Ytre Enebakk vært svært uheldig.

1. Det startet i vinter. Ek Hagen slet med sykdom og fikk ikke ut sitt potensial. Derfor ble hun vraket fra elitelandslaget da Norges Skiforbund valgte å kutte antall landslagsplasser.

2. Plutselig fikk hun ikke lenger være med på samlinger med sine beste treningsvenninner. Aller verst var det å ikke få reise sammen med tremenningen og bestevenninna Heidi Weng.

3. Da elite- og rekruttlandslaget, som Ek Hagen nå er en del av, skulle møtes på samling i august, hadde Ek Hagen gledet seg lenge. Men hun fikk dessverre en ny nedtur, da hun falt, fikk skulderen ut av ledd og ble fraktet med ambulanse vekk fra Blink-festivalen i Sandnes.

4. Dermed ble hun satt tilbake rent treningsmessig og måtte trene alternativt i en god periode. Så gikk det galt igjen. I går satt hun seg fast i en myr på løpetur i skogen i Lillehammer.

Prøvde å svømme over myra

Nå snakker Ek Hagen ut om den skremmende hendelsen overfor Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer