Eks-dommer konkluderer: United skulle aldri fått den første straffen imot i sjokktapet

- De surfet mot tre poeng.

STRAFFE NR. TO: Mark Clattenburg dømte to straffer til Leicester da de vant 5-3 over Man. Utd i går. Dette er den andre, hvor United-stopper Tyler Blackett også fikk rødt kort.Foto: IAN KINGTON / AFP / Scanpix
STRAFFE NR. TO: Mark Clattenburg dømte to straffer til Leicester da de vant 5-3 over Man. Utd i går. Dette er den andre, hvor United-stopper Tyler Blackett også fikk rødt kort.Foto: IAN KINGTON / AFP / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester United-supporterne kritiserer dommer Mark Clattenburg etter 3-5-tapet for Leicester søndag.

Den engelske dommeren har dømt fem straffer mot United og vist ut to spillere på de tre siste kampene han har dømt storklubben.

Mot Leicester lagde United to straffespark da de ledet 3-1. Til slutt vant Leicester 5-3. Dette har fått flere fans til å ytre seg kritisk i sosiale medier mot den tidligere elektrikeren.

Han har det siste året dømt 49 kamper. Totalt er det blitt scoret åtte straffemål i hans kamper, der fire av de har kommet i en United-kamp. To av sju røde kort er gitt til en av de «røde djevlene».

Får støtte av Poll Mot Leicester ble det først dømte straffe mot Manchester-laget da Rafael felte Vardy. Senere i kampen var det Tyler Blackett som felte samme mann og nok en gang pekte Clattenburg på straffemerket.

Den tidligere engelske toppdommeren Graham Poll mener det første straffesparket ble ukorrekt tildelt. Han mener den brasilianske backen skulle hatt frispark i forkant.

- Med Manchester United surfende mot tre poeng, klarte Clattenburg på en eller annen måte å misse det som tilsynelatende var en klar overtredelse på Rafael av Vardy - og for å forsterke feilen ga et av de billigste straffesparkene da brasilianeren kom tilbake og gikk i duell, skriver Poll hos Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer