Eks-proff blir spillende eier

Ikke spillende trener, men spillende eier. Den tidligere fotballproffen Kjetil Løvvik (30) skal spille for vestlandsklubben han også eier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst sikret han Lyn medalje i Tippeligaen og E-cupspill med sin 1- 1 scoring i nest siste serierunde mot Odd Grenland. Samtidig ble det slutt på tre år med utlån fra den sveitsiske toppserieklubben Grashoppers. En klubb han tegnet fireårsavtale med sommeren 1999. Ved hjelp av agent Per A. Flod kunne partene nå skille lag et halvt år før tida.

Ny start

Kjetil Løvvik blir nå spillende eier i 3. divisjonsklubben Stord/Moster. Klubben ble stiftet i fjor og er et samarbeidsprosjekt mellom klubbene Stord (3. div.) og Moster (4. div.). Klubbens eiere er Kjetil Løvik, med 49 prosent av aksjene og kameraten/rådgiveren Terje Simonsen, med 51 prosent av aksjene. Aksjekapitalen er på 1 million kroner.

Stord/Moster har klare ambisjoner om opprykk.

- I løpet av en femårsperiode skal vi snuse på norsk toppfotball. Denne sesongen skal vi bruke på å rykke opp i 2. divisjon. Den neste etappen kan bli litt lenger, men vi har stor tro på dette prosjektet. Å være spillende eier har jeg ikke tenkt så mye over, men det høres da forlokkende ut, synes jeg.

Sur avskjed

Kjetil Løvvik, som opprinnelig kommer fra Haugesund, vil ikke si så mye om avskjeden med den sveitsiske toppklubben Grashoppers. Det som er imidlertid er klart er at Løvvik aldri fikk tillit i klubben som hentet ham fra Brann og signerte en fireårskontrakt i 1999. Allerede i mars året etter var han lånt ut til Lyn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer