Eks-trenerne kan avgjøre tittelkampen: - Forventer ingen tjenester

Rafael Benitez og Brendan Rodgers kan gi Liverpool-håp.

TIDLIGERE SJEFER: De har begge vært manager i Liverpool. Nå kan Brendan Rodgers og Rafael Benitez hjelpe eller ødelegge for rødtrøyene. Foto: NTB Scanpix
TIDLIGERE SJEFER: De har begge vært manager i Liverpool. Nå kan Brendan Rodgers og Rafael Benitez hjelpe eller ødelegge for rødtrøyene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Newcastle - Liverpool i kveld klokka 20.45 på TV 2 Sport Premium.

I kveld skal Liverpool prøve å slå tilbake etter det sure 3-0-tapet mot Barcelona i midtuka. Tittelkampen lever som kjent i høyeste grad, og nå er det to gamle kjenninger som kan påvirke veien videre for Klopps menn.

Tidligere Liverpool-manager Brenden Rodgers har tatt over Leicester underveis i sesongen, og denne runden møter han Liverpools tittelrival Manchester City. Rafael Benitez, som vant Champions League med Liverpool i 2005, skal ta i mot sin gamleklubb på St. James' Park med sitt Newcastle.

Dermed får man altså en spesiell situasjon, der Rodgers og Benitez kan få en stor påvirkning på hvordan tittelkampen ender. Begge klarte ikke å vinne tittelen i sine perioder i klubben, men begge var ganske så nære.

- Kommer til å jobbe overtid

Rafael Benitez tok klubben til andreplass i Premier League i 2009, da de måtte se seg slått av Manchester United, til tross for at de bare gikk på to tap gjennom hele Premier League-sesongen.

Brenden Rodgers var mannen som noen år senere skulle komme nesten så nærme som det går an. I 2014 var Liverpool serieleder med tre runder igjen. Men en uheldig Steven Gerrard skled mot Chelsea i påfølgende kamp, og Liverpool tapte den viktige kampen. Til slutt måtte de se seg slått av Manchester City.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer