OFFENTLIG SKITTENTØYSVASK: Mario Balotelli har litt å tenke på også i privatlivet. Ekskjæresten Raffaella Fico (innfelt) hevder han ikke viser noen interesse for den nyfødte datteren Pia. Foto: EUGENIO BLASIO, STELLA PICTURES (innfelt) og PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIX
OFFENTLIG SKITTENTØYSVASK: Mario Balotelli har litt å tenke på også i privatlivet. Ekskjæresten Raffaella Fico (innfelt) hevder han ikke viser noen interesse for den nyfødte datteren Pia. Foto: EUGENIO BLASIO, STELLA PICTURES (innfelt) og PAUL ELLIS, AFP / NTB SCANPIXVis mer

Eksen hevder Balotelli ringte etter fødselen og sa «OK, jeg bryr meg ikke»

- Han har ikke farsinstinkt.


(Dagbladet): For et par uker siden ble Mario Balotelli pappa til lille Pia. Moren er ekskjæresten Raffaella Fico, modell og realitydeltaker.

Nå viser hun fram babyen i ukebladet Chi, og hevder samtidig at Manchester City-spissen ikke har vist et spor av interesse for barnet deres.

- Jeg sendte Mario en tekstmelding klokka 15 da de første veene startet, og igjen klokka 18.30 da jeg dro til fødestua. Jeg sendte ham en ny så snart jeg kom ut og Pia var født. Men han gadd ikke ta kontakt før halv ett på natta da telefonen min ringte. Jeg sa «Mario, jeg har født» og han svarte bare «Ah, OK, jeg bryr meg ikke» og la på. Jeg har ikke hørt fra ham siden, forteller Fico til magasinet ifølge Daily Mail som har oversatt deler av intervjuet.

Vil ta DNA-test Balotelli ble gjort oppmerksom på graviditeten under EM i sommer. Noen dager senere sendte Balotelli ut en pressemelding der han forklarte at han var ferdig med Raffaella.

- Hun er ikke en del av mitt liv, og jeg er ikke en del av livet hennes, sa italieneren, som også skal ha bedt om DNA-test for å tro på at det var hans barn.

Fico sier hun akter å ta DNA-testen, selv om han ikke lenger krever det.

- Jeg skal offentliggjøre resultatet så alle vet at Pia er Mario Balotellis datter, sier hun.

- PR-stunt I september hevdet Balotelli at han og kjæresten skulle forsøke på nytt. Dette avviser imidlertid Raffaella Fico nå.

VISER BABYEN: Raffaella stiller opp i bladet Chi med babyen Pia. Faksimile: Chi
VISER BABYEN: Raffaella stiller opp i bladet Chi med babyen Pia. Faksimile: Chi Vis mer

- Jeg tror at da han kom tilbake til Napoli for å treffe meg var det bare et PR-stunt. Ting gikk ikke så bra for ham verken på eller utenfor banen. Han har ikke farsinstinkt. Han er ikke engang nysgjerrig på sin egen datter, sier hun.

Dette til tross, vil hun ikke forsøke å hindre Balotelli i å treffe Pia.

- Døren til datteren hans er alltid åpen. Men døren til mitt hjerte er stengt for alltid, sier Fico.

Foreløpig har det ikke kommet noen svar fra Balotelli eller agenten hans, Mino Raiola.