Eksen løy om kreft

De rystende historiene fortsetter fra rettssaken mot Manchester United-legende Ryan Giggs (48).

I RETTEN: Manchester United-legende Ryan Giggs. Foto: PA/NTB
I RETTEN: Manchester United-legende Ryan Giggs. Foto: PA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rettssaken mellom Ryan Giggs og ekskjæresten Kate Greville fortsetter i de britiske domstolene.

Torsdag innrømmet Giggs ekskjæreste Kate Greville at hun fortalte Giggs at hun hadde tatt en test som viste at hun hadde kreftceller i livmorhalsen.

Det var imidlertid en løgn for å komme seg vekk fra Giggs i etterkant av at hun skal ha funnet bevis på at han hadde vært utro mot henne, fortalte Greville i retten torsdag ifølge Sky.

Hun fortalte Giggs at hun måtte dra på sykehuset på grunn av kreftbeskjeden, men i realiteten hadde hun aldri gjennomført en slik test og grunnen til sykehusbesøket var noe helt annet.

- Ville vekk fra han

Greville skulle i stedet ta ut en spiral og ta en test for kjønnssykdommer forklarte hun i retten.

- Jeg ville ha ham vekk fra meg. Jeg angrer fullstendig på at jeg sa disse tingene, men jeg trengte å si noe for at han skulle la meg være i fred. Hvis jeg sa at jeg hadde kreftceller, ville jeg ikke trenge å ha sex med ham, sa Greville.

Giggs sin advokat Chris Daw gikk ut mot Grevilles forklaring og hevdet i retten at Giggs og Greville hadde et «aktivt og entusiastisk sexliv» i denne perioden, også etter at Greville fjernet prevensjonsspiralen. Greville stilte seg uenig i den påstanden.

Daw stilte også spørsmål ved hvorvidt hun ønsket å bli gravid, noe Greville nektet for.

SNAKKET MED FANSEN: Administrerende direktør i Manchester United, Richard Arnold, røpte interne detaljer under et barbesøk i Manchester. Video: Twitter. Vis mer

Iscenesatte paparazzi-bilde

Giggs står for retten anklaget for å ha hatt kontrollerende og tvangsmessig oppførsel mot Greville mellom august 2017 og november 2020, i tillegg til voldsbruk mot henne og søstera hennes.

En av voldsanklagene er at Giggs skal ha skallet til Greville 1. november 2020. Hun hevder Giggs stirret henne i øynene før han skallet til henne. Giggs mener at ansiktene deres ved et uhell så vidt traff hverandre.

I retten torsdag la Daw fram meldinger mellom Greville og en venninne der Greville forklarer at hun ble tilbudt penger og iscenesatte et paparazzi-bilde som ble publisert i tabloidavisa The Sun. På bildet går hun på tur med hunden og man kan tydelig se at hun har en forslått leppe.

Advokat Daw hevder det er et bevis på at hun fabrikkerte hele hendelsen og at hun forsøkte å fortelle verden en falsk historie. Greville mener at hun ikke brukte sminke til å gjøre skaden verre enn den var og at avtalen med The Sun ble inngått for å stoppe paparazzien fra å dukke opp utenfor døra hennes hver dag.

Det hører med at det så langt bare er Kate Greville som har forklart seg i retten, og man venter stadig på å få høre vitnesbyrdet til Ryan Giggs. Rettssaken fortsetter fredag.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer