- Eksepsjonelt vanskelig å lykkes

Men Alsaker tror på Nordtveit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): FK Haugesunds 16-åring Håvard Nordtveit ble i dag klar for Arsenal. I en avtale som kan bli verdt 24 millioner kroner for moderklubben.

Øyvind Alsaker, kommentator i TV2 og ekspert på engelsk Premier League, er i utgangspunktet skeptisk til at ungguttene drar ut. I dette tilfellet er han ikke like sikker.

- Siden det er Arsenal vil jeg nesten si det er ok. Det er jo under Arsene Wenger, som har vist at han er veldig flink med unge spillere, sier Alsaker til Dagbladet.no

Han tror det blir tøft for 16-åringen, men tror den engelske klubbens erfaringer med å dyrke fram spillere som Patrick Vieira, Emmanuel Eboue og Francesc Fabregas, kan få det beste ut av gutten.

- Det skal eksepsjonelt mye til for at han lykkes, men når Wenger kjøper ham, er det nesten opp til han selv. Da er han vurdert, og funnet god nok.

Det er jo en plass der Wenger har slitt med å finne løsninger, og har prøvd litt forskjellig, så det hadde vætrt fantastisk gøy om en ung nordmann kunne løse gåten, sier Alsaker.

Han har selv sett hvor god Nordtveit kan være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer