Ekspert: - Absolutt god nok for landslaget

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen mener Norge trenger en spillertype som Magnus Wolff Eikrem på landslaget.

NØKKELSPILLER: Magnus Wolff Eikrem har vært en viktig brikke for Molde hele sesongen, men det spørs om Lagerbäck tar ham ut på landslaget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix via AP
NØKKELSPILLER: Magnus Wolff Eikrem har vært en viktig brikke for Molde hele sesongen, men det spørs om Lagerbäck tar ham ut på landslaget. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Magnus Wolff Eikrem har vært i kjempeform denne sesongen. Han har bidratt med en rekke mål, og står nå med ni mål på sine 17 kamper i Eliteserien. I tillegg har han seks målgivende i løpet av disse kampene. Meget sterke tall fra sin midtbaneposisjon, med andre ord.

Jesper Mathisen, som er fotballekspert hos TV 2, er som mange andre imponert over det han har sett av Eikrem denne sesongen.

- Han har vært i en egen klasse i Molde helt siden han kom tilbake til klubben i fjor sommer. Da de hentet ham ga de signaler om at de vil hente gullet tilbake til Norge. Siden har han vært meget stabil og god på midtbanen til Molde, sier Mathisen til Dagbladet.

Tøff konkurranse

Om ikke mange dagene skal Lars Lagerbäck gjøre klar sin landslagstropp for kampene mot Malta og Sverige. Der kan det hende at Eikrem er med for første gang siden 31. august 2016. Han er i hvert fall i sin beste form på lenge.

Mathisen tror derimot at Eikrem ikke blir å se i troppen med det første, ettersom Lagerbäck ikke har rullert så mye på laget siden han tok over Norge i 2017. Han har aldri hatt Eikrem i sin tropp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer