Ekspert advarer: City må få bort de «råtne eplene»

Nå starter snart Premier League-klubbenes milliardfest.

PÅ VEI BORT: David de Gea skal være nær en overgang fra Manchester United til Real Madrid. Foto: Scanpix
PÅ VEI BORT: David de Gea skal være nær en overgang fra Manchester United til Real Madrid. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er knyttet stor spenning til hvordan Premier League-klubbene vil bruke sommerens overgangsvindu. Vi har kikket nærmere på hvordan de seks beste lagene har posisjonert seg i markedet så langt.

Chelsea, Manchester City, Arsenal, Manchester United, Tottenham og Liverpool er alle ute etter forsterkninger foran den kommende sesongen. Noen av dem har også vært aktive allerede.

Når overgangsvinduet åpner 1. juli vil for eksempel Memphis Depay signere for «De røde djevlene», mens Liverpool har hele fem spillere som venter på å sette navnetrekket sitt på en kontrakt med Merseyside-klubben. 

De Gea ut, Ramos inn Manchester United risikerer samtidig å miste lagets beste spiller forrige sesong, David de Gea, til Real Madrid. La Liga-ekspert Petter Veland mener det er mye som tyder på at avtalen kun er formaliter unna å bli offentliggjort.

- Det er bortimot 90 prosent sikkert at det skjer. United er helt åpenbart på keeperjakt selv - og legger lista på nivåer som tilsier at det er et førstevalg som skal inn og konkurrere med Victor Valdés. Samtidig er det en logisk overgang: De Gea er spansk, fra Madrid og er mannen som skal ta over tronen etter Iker Casillas på landslaget. Da er det naturlig at han også gjør det på klubblaget. Å bli hentet til Real Madrid er det største en spanjol kan oppnå, forteller Veland til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer