Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid og Martin Ødegaard:

Ekspert har ingen tro på Ødegaard-overraskelse

Supertalentet med i kamptroppen til Real Madrid mot Sevilla.

MED STJERNENE: Martin Ødegaard er med i kamptroppen til cupkamp mot Sevilla i kveld. Her fra kamp i cupen mot Cultural Leonesa i november i fjor. Foto: EPA/JUANJO MARTIN
MED STJERNENE: Martin Ødegaard er med i kamptroppen til cupkamp mot Sevilla i kveld. Her fra kamp i cupen mot Cultural Leonesa i november i fjor. Foto: EPA/JUANJO MARTIN Vis mer

(Dagbladet): Martin Ødegaard (18) er tatt ut i Real Madrids tropp som møter storlaget og La Liga-konkurrent Sevilla i den spanske cupen i kveld klokka 21.15.

Ødegaard ble i går tatt ut av manager Zinedine Zidane i en stjernespekket 19-mannstropp.

Viasats fotballekspert, Petter Veland, har derimot liten tro på at Ødegaard får spilletid mot rivalen.

- Jeg blir veldig overrasket dersom Ødegaard får noen minutter på banen. Det er noe annet mot Getafe (La Liga-debuten) på hjemmebane der det er lite å spille for. Mot Sevilla skal det gå veldig bra for at Real Madrid våger å gjøre slike luksusbytter, sier Veland til Dagbladet.

- Bra lag

Veland utdyper:

- Real Madrid møter et lag av et helt annet kaliber nå enn de tidligere gangene Ødegaard har fått sjansen. Selvsagt er det positivt at han får være med troppen, men at motstanderen heter Sevilla taler ikke for sjansene for å få spilletid. Real Madrid møter et veldig bra lag, sier Veland.

Real Madrid leder den spanske toppserien med 37 poeng. Barcelona er nummer to med 34. Sevilla er nummer tre, poenget bak.

- Vi er godt forberedt til kamp. Vi har jobbet hardt og er spent før et nytt år. Vi går ut for å vinne kampen og vet at Sevilla er et godt mannskap, sier Real Madrid-manager Zinedine Zidane før kampen.

Flere skader

Real Madrid stiller en stjernespekket tropp, men laget er rammet av flere skader på blant annet stjerner som Sergio Ramos, Pepe og Gareth Bale. I tillegg spares Cristiano Ronaldo til tross for at han er meldt frisk.

- Det er nok ingen hemmelighet at Ødegaard får plass i troppen ettersom navn som Ramos, Pepe og Bale er ute. Men dette er et nytt bevis på at han står langt framme i køen, sier Veland.

- Tror du dette påvirker sjansene for å bli i Real Madrid ut sesongen?

- Jeg føler meg fortsatt sikker på at Ødegaard blir lånt ut ganske snart. Kanskje denne cupkampen er med å utsette et utlån, men jeg tror det er best for både Ødegaard og Real Madrid at han får mer spilletid i en annen klubb. Kanskje er Heerenveen et alternativ, sier Veland.

Dette er Real Madrid-troppen til i kveld:

Keepere: Navas, Casilla og Yanez.

Forsvar: Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrão og Danilo.

Midtbanespillere : Kroos, James, Casemiro, Asensio, Modric, Ødegaard og Isco.

Spisser: Morata, Benzema og Mariano.

Real Madrid - Sevilla starter klokka 21.15. Kampen vises på Viasat Fotball og er første møte i åttedelsfinalen i Copa del Rey.

PS: Sergio Ramos, Gareth Bale, Mateo Kovacic, Pepe og Lucas Vázquez er uaktuelle og skadde til kampen.

HER KLIKKER HAN FULLSTENDIG: TV-kommentatoren gikk bananas etter Martin Ødegaards første mål for Real Madrids ungdomslag Castilla. Lydopptak fra kampen mellom Castilla og Barakaldo. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling