VISTE KLASSE: Tomas Rosicky var kampens store spiller da Arsenal slo ut Brighton. Etterpå kom BBC-ekspert Phil Neville med en spøk, som ikke slo an hos Arsenal-fansen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
VISTE KLASSE: Tomas Rosicky var kampens store spiller da Arsenal slo ut Brighton. Etterpå kom BBC-ekspert Phil Neville med en spøk, som ikke slo an hos Arsenal-fansen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB ScanpixVis mer

Ekspert-kommentar fikk Arsenal-fansen til å se rødt

Phil Nevilles Rosicky-spøk slo ikke an.

(Dagbladet): Tomas Rosicky var kampens store spiller da Arsenal slo ut Brighton av FA-cupen i går. Først fant han lagkamerat Mesut Özil med en fin stikker, før han selv scoret det tredje målet på vakkert vis.

Rosicky så seg til høyre, mens han spilte ballen til Olivier Giroud på venstrekanten. Franskmannen slo ballen tilbake til Rosicky, som banket ballen i mål på halv volley.

Målet i seg selv var fint, men det var finta i forkant som ble snakkisen etter kampen.

Humoristisk Tidligere Manchester United og Everton-spiller Phil Neville uttalte følgende på BBC One etter kampen:

SPØKEFULL: Phil Neville. Foto: REUTERS/Neil Hall/NTB Scanpix
SPØKEFULL: Phil Neville. Foto: REUTERS/Neil Hall/NTB Scanpix Vis mer

- Hvis noen hadde gjort det der med meg på trening, ville jeg sannsynligvis tofotstaklet ham for å ta ham ut av kampen.

Kommentaren var ment humoristisk, men det skjønte ikke et stort antall Arsenal-fans som raste i sosiale medier. Det første til at Neville følte seg tvunget til å oppklare hva han mente, på Twitter.

«Rosicky-kommentaren «se den ene veien og slå den andre veien» var en spøk levert av en som ikke klarte å få det frem», skrev han.

Fornøyd Wenger En som også var fornøyd med Tomas Rosickys prestasjoner var Arsenal-manager Arsène Wenger.


- Han var fantastisk. Han er en spiller vi alle elsker. Hvis du elsker fotball, så elsker du Rosicky, uttalte han ifølge The Telegraph etter kampen.

Det var Rosickys navn de 4 449 tilreisende Arsenal-supporterne sang etter kampen.