Ekspert-kommentar fikk Arsenal-fansen til å se rødt

Phil Nevilles Rosicky-spøk slo ikke an.

VISTE KLASSE: Tomas Rosicky var kampens store spiller da Arsenal slo ut Brighton. Etterpå kom BBC-ekspert Phil Neville med en spøk, som ikke slo an hos Arsenal-fansen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix
VISTE KLASSE: Tomas Rosicky var kampens store spiller da Arsenal slo ut Brighton. Etterpå kom BBC-ekspert Phil Neville med en spøk, som ikke slo an hos Arsenal-fansen. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tomas Rosicky var kampens store spiller da Arsenal slo ut Brighton av FA-cupen i går. Først fant han lagkamerat Mesut Özil med en fin stikker, før han selv scoret det tredje målet på vakkert vis.

Rosicky så seg til høyre, mens han spilte ballen til Olivier Giroud på venstrekanten. Franskmannen slo ballen tilbake til Rosicky, som banket ballen i mål på halv volley.

Målet i seg selv var fint, men det var finta i forkant som ble snakkisen etter kampen.

Humoristisk Tidligere Manchester United og Everton-spiller Phil Neville uttalte følgende på BBC One etter kampen:

- Hvis noen hadde gjort det der med meg på trening, ville jeg sannsynligvis tofotstaklet ham for å ta ham ut av kampen.

Kommentaren var ment humoristisk, men det skjønte ikke et stort antall Arsenal-fans som raste i sosiale medier. Det første til at Neville følte seg tvunget til å oppklare hva han mente, på Twitter.

«Rosicky-kommentaren «se den ene veien og slå den andre veien» var en spøk levert av en som ikke klarte å få det frem», skrev han.

Fornøyd Wenger En som også var fornøyd med Tomas Rosickys prestasjoner var Arsenal-manager Arsène Wenger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.