Ekspert mener Falcao er bedre enn Diego Costa

Før stjernekamper i Premier League.

TIDLIGERE LAGKAMERATER: Manchester Uniteds Falcao og Chelseas Diego Costa er to av spissene i Premier League det knyttes mest forventninger til. Fotballekspert Glenn Hoddle mener Falcao er mest komplett. Foto: NTB Scanpix
TIDLIGERE LAGKAMERATER: Manchester Uniteds Falcao og Chelseas Diego Costa er to av spissene i Premier League det knyttes mest forventninger til. Fotballekspert Glenn Hoddle mener Falcao er mest komplett. Foto: NTB ScanpixVis mer

Følg PL i fotballstudio fra klokka 14.30.

(Dagbladet): Chelsea-spiss Diego Costa (26) har hatt en fantastisk start på sesongen med sju scoringer på fire kamper - og sammen med Manchester Uniteds Radamel Falcao (28) er han en av sommeren mest spennende nyervervelser i Premier League.

Falcao fikk United-debuten som innbytter mot QPR forrige helg, men fansen venter fortsatt på å se spissen skinne fra start.

Englands tidligere landslagssjef Glenn Hoddle mener Falcao er en mer komplett spiss enn Costa.

- Jeg vil rangere Falcao over Costa, men Costa ser ut som «the missing link» for Chelsea, skriver Hoddle i en kommentar for Daily Mail.

- Bedre Chelsea Hoddle fortsetter:

- De (Chelsea) har som Atletico Madrid klart å spille på den måten som passer Costa best. Det klarte ikke Spania i VM. Sammen med Cesc Fabregas har de klart å forme et bedre Chelsea-lag enn forrige sesong, skriver Hoddle.

Costa scoret 43 mål på 94 kamper i Atletico. Spissen var i klubben fra 2010 til 2014.

Falcao hadde et bedre snitt med 52 mål på 68 kamper for den spanske hovedstadsklubben.

- Mange trodde det ville ta Chelsea tre-fire måneder å få de nye signeringene til å fungere. De fungerte sammen med en gang. Derfor mener jeg Chelsea er seriefavoritter, skriver Hoddle.

I SPANIA: Radamel Falcao og Diego Costa i Atletico Madrid. Bildet er fra mars 2013. Foto:  REUTERS/Javier Barbancho
I SPANIA: Radamel Falcao og Diego Costa i Atletico Madrid. Bildet er fra mars 2013. Foto: REUTERS/Javier Barbancho Vis mer

Britiske Independent skriver i dag at Manchester United har en klausul i kontrakten med Falcao og franske Monaco som sier at spissen kan sendes tilbake dersom Falcao blir kneskadd.

Colombianeren har slitt med kneet siden januar da han ødela korsbåndet i en cupkamp.

Leicester - Manchester United har avspark 14.30 i dag.

EKSPERT: Glenn Hoddle. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
EKSPERT: Glenn Hoddle. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer

Manchester City - Chelsea starter klokka 17.