Ekspert om Barcelona-tapet: - En skrell ingen så komme

Celta Vigo vant på Camp Nou for første gang på 73 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Barcelona - Celta Vigo 0-1 (0-0)

(Dagbladet): Barcelona tapte i kveld sin andre seriekamp på rad. Det er første gang siden 2009. I tillegg har de gått målløse av banen i to kamper på rad.

I kveld mot Celta Vigo fikk nemlig katalanerne det tøft.

- Det er overraskende. Det var jo opp mot 20 i odds på Celta Vigo enkelte steder. Og i 19 av 20 tilfeller ville Barcelona tatt det. Celta hadde den revansjelysten Barca burde hatt og vist mer av etter Clasico-tapet. Dette var en skrell ingen så komme, sier C More-ekspert Petter Veland til Dagbladet.

- Sitt livs kamp Ti minutter etter pause satte Joaquin Larrivey inn det matchvinnende målet. Barcelona, med både Neymar, Lionel Messi og Luis Suarez på banen, presset på, men fikk aldri noen scoring.

Klikk for tittel

Klikk for innhold

Sist helg avga de poeng mot serieleder Real Madrid. Barcelona har nå falt til en tredjeplass på tabellen, men ligger riktignok bare to poeng bak serielederen.

Det er første gang på 73 år at Celta Vigo vinner på Camp Nou.

- Hva er det som går galt for Barca?

- Det eneste som for så vidt går galt, er at Celta Vigo har en keeper som spiller sitt livs kamp. Når det gjelder spillmessig og sjanseskaping, så er dette en kamp er Barcelona spiller middels pluss, sier Petter Veland.

- Barcelona treffer treverket fire ganger, og Celta Vigos keeper har fem, seks, syv gode redninger. På en normal dag ville Barcelona ha scoret tre, fire og kanskje fem mål. Noen ganger bare knyter det seg, sier Veland.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer