Ekspert om Kristoff: - Fullstendig mislykket Tour de France hvis han ikke vinner minst én etappe

Det mener sykkelekspert Mads Kaggestad.

TUNG START: Tre av de fire første etappene i årets Tour de France har oppskriftsmessig endt med massespurt. Alexander Kristoff har måttet strekke våpen i alle. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
TUNG START: Tre av de fire første etappene i årets Tour de France har oppskriftsmessig endt med massespurt. Alexander Kristoff har måttet strekke våpen i alle. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tre av de fire første etappene i årets Tour de France har oppskriftsmessig endt med massespurt. Alexander Kristoff har måttet strekke våpen i alle. Det betyr kort og godt at tre seiersmuligheter allerede er brukt opp.

Fortsatt gjenstår det minst like mange, men presset på Katjusja-stjernen øker ubønnhørlig.

- Tour de France er for ham fullstendig mislykket hvis han ikke vinner minst én etappe. Det kjenner han helt sikkert på, sier Mads Kaggestad til NTB.

Kan løsne

NTB møtte TV 2s sykkelekspert før starten på tirsdagens etappe til Limoges. Der åpnet Kristoff spurten i tidligste laget og måtte igjen se seg slått av et knippe spurtrivaler.

En liten håndfull av de gjenstående etappene i årets Tour vil trolig ende med massespurt. Dermed er det fortsatt gode muligheter til å prikke etappeseieren Kristoff så gjerne ønsker seg.

Kaggestad mener historien viser at det er grunn til å fatte håp.

- I forfjor var det først godt ut i rittet at det virkelig begynte å fungere for Alexander. Han er såpass godt trent og blir i tillegg bare sterkere og sterkere for hvert år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer