Se høydepunktene fra kampen mellom Norge og Tyskland. Se alle høydepunktene fra Norge - Tyskland og resten av kveldens kamper på TVNorge 23.00. Video: TVNorge Vis mer

Ekspert om Norge-ydmykelsen: - San Marino-nivå

Tyskland herjet med Norge på Ullevaal. 

Norge - Tyskland 0-3 (0-2)

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Nasjonalarenaen var fullsatt og det var et forventningsfullt publikum som håpet at Norge kunne vise noe bedre takter enn i det pinlige 0-1-tapet mot Hviterussland i forrige uke.

Men Ullevaal-publikummet måtte igjen gå skuffet hjem. De fikk nemlig se et Tyskland som lekte seg med det norske laget.

- Brutalt

Bayern München-stjernen Thomas Müller var kampens gigant og sto bak to av målene.

Twitter spør nå fotballekspert Morten Langli om Norge noen gang har vært så sjanseløs før.

- Man glemmer fort, men er dette den mest brutale utspillingen vi har sett av et norsk landslag siden de siste 35år?

IKKE IMPONERT.
TV 2-kommentator Øyvind Alsaker. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
IKKE IMPONERT. TV 2-kommentator Øyvind Alsaker. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker svarer følgende på Langlis spørsmål:

- 0-3 hjemme i internasjonal fotball i dag er forferdelig stygt. San Marino-nivå.

– Ingen av de norske hadde fått plass på et tysk 3. lag engang. Verdensklasse mot middelmådige, skriver Viasat-kommentator Daniel Høglund på sin Twitter-profil.

Allerede etter et kvarter var 0-1 et faktum: Thomas Müller scorer aldri i EM, men scorer mer enn noen andre i VM. Etter 15 minutter sendte han Tyskland i ledelsen i VM-kvalifiseringskampen på Ullevaal.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Tidlig Tyskland-mål

Etter mye klabb og babb i feltet fikk den tyske stjernen en fot på ballen og sendte den via hanskene til Jarstein og i mål.

Bortelaget spilte seg frem til flere store sjanser tidlig i omgangen, og kom seg gang på gang enkelt forbi det norske forsvaret.

Like før pause doblet Joshua Kimmich ledelsen etter nydelig angrepsspill. Mens det norske publikummet sukket, jublet tyskerne ellevilt ute på gressmatta.

- Dette er fantastisk tysk fotball, utbrøt kommentator Kenneth Fredheim da 0-2-scoringa gikk inn.

- Det er tungt for et norsk lag som har jobba hardt, men som ikke henger med i svinga, fulgte ekspertkommentator Tor Ole Skullerud opp.

Müller herjet

Andre omgang åpnet som den første - Tyskland hadde ballen og gjorde som de ville. 59 minutter ut i kampen satte Thomas Müller inn sitt andre for dagen.

Et innlegg ble slått inn feltet og Müller headet ballen i mål. Igjen var Jarstein på ballen, men klarte ikke å hindre scoring.

Til tross for stortap og ydmykelse sto de norske supporterne igjen etter kampslutt og sang. Det fikk ekspertene i TV Norges studio til å kåre supporterne til Ullevaals beste.