Eliteserien: Vålerenga - Viking

Ekspert om svakt oppmøte på Ullevaal Stadion: - Vålerenga har et for dårlig produkt

Seriestarten ble ingen folkefest på Ullevaal stadion.

GLISSENT: Det var mange ledige seter på Ullevaal Stadion da Vålerenga møtte Viking til seriestart i Eliteserien mandag.  Foto: Andreas Lekang / Dagbladet
GLISSENT: Det var mange ledige seter på Ullevaal Stadion da Vålerenga møtte Viking til seriestart i Eliteserien mandag. Foto: Andreas Lekang / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det oppgitte tallet på Vålerengas første seriekamp var 8 559. Under mandagens kamp mellom Vålerenga og Viking ytret kommentator Kjetil Rekdal misnøye med oppmøtet.

- Vålerenga fortjener bedre oppmøte og mange flere tilskuere på kampene, sa Rekdal under tv-sendingen på MAX.

Ekspertene er enige, de hadde forventet flere.

- Det burde uten tvil vært flere. Det tror jeg alle er enige om. 12-13 000 skal være innen rekkevidde. De hadde nok ønsket flere, og det burde i alle fall vært tosifret antall tusen i seriestarten. Da tror jeg de hadde vært fornøyd, sier Discovery-ekspert Jørgen Klem til Dagbladet.

Også TV2-ekspert, Jesper Mathisen, undrer over det svake oppmøtet.

- Det var litt overraskende. De har mye nytt, og Vif er et av de mest spennende lagene denne sesongen. De kan by på fin offensiv fotball. Rekdal kan få synes at det var svakt. I fjor hadde Vif et snitt på drøyt 9 000, så at det var færre enn snittet, var kanskje litt overraskende med tanke på signeringene, forteller Mathisen til Dagbladet.

Mathisen begrunner de svake tallene med Vålerengas prestasjoner på banen, men han ser lys i enden av tunnelen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer